Spring naar bijdragen

Rene Bas

Forum member
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1999

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Rene Bas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. ja hij blaast behoorlijk en vooral in de bergen, mooi geluid en dan moet je vooral niet naar de benzinemeter kijken. De Radiator was dus stuk daar. Vandaag bij thuiskomst zijn er nog 2 lekkages bij gekomen en een bonk in mijn linkervoorwiel. De chromen grill is aangetast door de koelvloeistof dus dat krijg ik ook niet meer goed. Lekker begin in 4 weken tijd. Ik zal ook wel met de hand gaan wassen denk ik, maar normaal ga ik elke week door de wasstraat, daar zal dus niet gaan lukken. Volgens mij blijft de dakdrager toch echt wel zitten?
  2. Het is inderdaad een geweldig ding. Ben nog nooit zo blij geweest met een auto, terwijl ik hiervoor 18 jaar lang nieuwe autos heb gereden. Rijdt super, al hebben we wel met pech gestaan in Frankrijk. dat was een tegenvaller van 3 dagen. Is het mogelijk om met de auto door een wasstraat te gaan? Net werd ik geweigerd bij de wasstraat ivm de dakdragers.
  3. Bedankt, ik ben er van overtuigd dat het goed gaat komen. Super mooi en zeer strak. En ik denk niet dat Cas er op uit is om mensen een oor aanbrengen naaien. Ons gevoel bij hem en zijn bedrijf zijn écht heel goed. Nog 1 weekje wachten, maar na 20 jaar is dat een lachertje 😀
  4. Vandaag dus deze 99 gekocht bij cherokee4me. Geweldig mooi en wat een top bedrijf
  5. Dit moet hem wel worden. Zonder de zilverenrand eromheen. Ook bij cherokee4me. Morgen weer kijken.
  6. Ik wel maar mijn vrouw heeft na een nacht slapen anders besloten en durft niet meer. En gelijk duidelijk wie de baas is in huis.
  7. Ik ben vandaag bij jeep4me geweest. Aardige vent en komt goed en betrouwbaar over. Een optie genomen op een xj uit 97. Morgenochtend beslissen. Wel een prijzige auto en een grijze rand eromheen die de rest van de familie wat minder vindt, maar technisch moet hij goed zijn en van buiten is hij ook behoorlijk strak. Ik wil nog wel de ramen blinderen.
  8. Dat zal dus een beste kostenpost geweest zijn. Ik ga volgende week jeep4me kijken. Maar ook die kunnen niet in de binnenkant van de auto kijken lijkt mij. Blijft dus een gok begrijp ik.
  9. Ik ga rustig kijken. We gaan pas 12 juli op vakantie dus ik heb nog ff. Wel net mijn compass verkocht dus dat wordt eerst nog fietsen. Maar ik g niet overhaasten.
  10. Er is dus nog hoop voor ons😜. Maar het is wel duidelijk geworden. Een jeep in goede staat kopen bij een betrouwbaar adres. En dan hopen dat ik mazzel heb.
  11. Allemaal al bedankt voor de reacties, erg fijn. Ik heb nu een compass en dat is redelijk goed gegaan, alleen een nwe versnellingsbak na 50.000km😭 . Hiervoor een Dodge en Chrysler gehad en daar was idd ook altijd wel wat mee. Zelfde fabriek. Wij rijden niet veel, beetje boodschappen en 2x pj op vakantie ermee. Dat zou toch moeten kunnen? Is er nog een duidelijke voorkeur voor een jaartal onder jullie? Ik heb wel al een mooie 94 zien staan bij Jeep mechanics in Ede. Die zweert bij alles onder 1997.
  12. Beste ARS jik raad het dus af om een Cherokee voor dagelijks gebruik te kopen? zijn ze zo snel kapot dan of onbetrouwbaar?
  13. Hallo allemaal. ik ben René Bas en nieuw op dit forum. Ik ben op zoek naar een Cherokee youngtimer boor dagelijks gebruik en vakanties. Zelf ben ik totaal niet handig dus wil ik een betrouwbare auto hebben. Nou kom ik elke keer verschillende verhalen tegen over de voor of nadelen van een Cherokee van voor 97. De een sweert bij het oude type de andere wil perse het vernieuwde type. Daarom graag jullie advies of ervaringen en natuurlijk graag tips. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...