Jump to content

visserke

Forum member
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

visserke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Hoi allemaal, 13 t/m 16 mei gaat de Original Jeep Owners Club naar Freizeitpark Mammut. OJOC regels blijven gehanteerd. De tekst van de inschrijving op de website is als volgt: Beste Jeepers, Het pinksterweekend komt er aan. Een perfect weekend om er met de Jeep op uit te gaan. De OJOC bezoekt tijdens het pinkerweekend het Freizeitpark Mammut in Duitsland. Dit park bestaat uit een 60 hectare groot offroad terrein met daarbij een kampeerterrein. Het terrein heeft diverse water- en moddergaten en doorwadingen. Tevens kent het terrein steile afdalingen en klimmen. Tijdens het weekend is het vrij terrein rijden en kun je geheel vrijblijvend meedoen aan de aldaar uitgezette proeven, waarmee natuurlijk punten zijn te verdienen voor de O.J.O.C Trofee. Programma: Vrijdag 13 mei: vanaf 16:00 uur aankomst, 20:30 uur inschrijving, 21.00 uur briefing. Zaterdag 14 mei: vanaf 09:00 uur terrein geopend tot 18:00 uur, 10.00-10.30 uur inschrijving, vanaf 14:30 tot 16:00 uur de mogelijkheid voor het afleggen van proeven. Zondag 15 mei: vanaf 09:00 uur terrein geopend tot 18:00 uur, vanaf 14:30 uur tot 16:00 uur de mogelijkheid voor het afleggen van proeven en om 21.00 uur de prijsuitreiking. Maandag 16 mei: vanaf 09:00 uur terrein geopend en vanaf 13:00 uur gaan we weer huiswaarts. Locatie: Freizeitpark Mammut, Yorckstraße 5, 37627 Stadtoldendorf in Duitsland Kosten: 80,00 euro per Jeep/inschrijving, voor het gehele weekend, incl. overnachting en stroom, toiletten. 25,00 euro per tent/caravan als je alleen gezellig komt kamperen zonder Jeep inclusief overnachting en stroom en toiletten Overnachting: De ondergrond van het kampeerterrein is gras. Er zijn douches (€0.50) en toiletten aanwezig op het kampeerterrein. Tevens is er stroom aanwezig. Overige (belangrijke) mededelingen: Klein kampvuur en BBQ zijn toegestaan. Echter alleen met een vuurplaat daaronder! Op het terrein is een restaurant aanwezig. Tegen betaling kun je hier eten. De openingstijden en mogelijkheden zijn: Vrijdag vanaf 16.00-21.00 uur Zaterdag vanaf 09.00 – 21.00 uur (keuken open vanaf 12.00 uur, geen ontbijt mogelijk) Zondag vanaf 09.00 – 21.00 uur (ontbijtbuffet vanaf 09.00 uur) Maandag 09.00-18.00 uur (ontbijtbuffet vanaf 09.00 uur) Mocht je hiervan gebruik willen maken dan wordt geadviseerd om te reserveren. Het terrein en kampeerterrein wordt het weekend nog door meerdere 4×4 voertuigen bezocht. Inschrijving: Je inschrijving en betaling dienen voor 11 mei 2016 binnen te zijn. Inschrijven kan op www.JeepOwnersClub.nl. Inschrijven ter plaatse kost €10,00 extra. Indien u geen OJOC lid bent, bent u uiteraard ook welkom (met een Jeep MA/MB/CJ /YJ/TJ/JK). Inschrijven kost dan 15,00 euro extra. Dat wordt in mindering gebracht op de contributie indien u later besluit lid te worden. Graag tot ziens op het “Mammut Weekend 2016” Het Bestuur
 2. Een tijdje geleden heb ik jullie om hulp gevraagd bij een verzekering. Imiddels zijn ik en mijn vriendin al een korte tijd trotste eigenaar van de volgende rode wagen:
 3. Ha heren, ik heb zowel van wiggers als van 4x4 een passende offerte gekregen. Momenteel gaat mijn voorkeur uit naar 4x4 omdat de verzekeringskosten een stukje lager liggen. Wanneer ik de auto dan heb laten taxeren en laten ombouwen naar geel kenteken ga ik nog eens offertes aanvragen, voor volledig casco. En inderdaad, terreinrijden heb ik gisteren nog over na zitten denken en ik heb al genoeg 4x4 evenementen gezien, nog nooit iets mis zien gaan, maar wel al een aantal keer op het nippertje een ongelukje zien gebeuren. Voor dat minimale bedrag is offroad verzekerd zijn geen overbodige luxe. Wellicht tot ziens. Het eerste evenement dat ik ga bijwonen zou met pinksteren moeten zijn :). Foto's volgen zodra ik hem in mijn bezit heb.
 4. Okay, ik kan helaas mijn bericht niet aanpassen: maar even een update. Ik heb net dus met een aantal partijen contact gehad en ik werd eigenlijk keer op keer afgewezen op het grijze kenteken. Nu heb ik dus idd wiggers opgebeld en die vertelden mij er dus vaker mee te maken te hebben en het als 'standaard' te hebben. Ik wacht even de offerte van ze af die hij naar me door zou sturen. Verder wacht ik nog op Diks. Mocht de offerte tegenvallen dan ga ik hem gewoon om laten keuren. Als ik hem eenmaal heb zal ik een foto'tje plaatsen in het 'voorstellen'-topic Thanks voor de hulp allen.
 5. Het is inderdaad zo dat het me niet zo heel veel uitmaakt of ik verzekerd ben tijdens het terreinrijden, ik zou wel gewoon op de weg verzekerd willen zijn Omdat ik de auto zo weinig zal rijden lijkt een old-/youngtimer verzekering ideaal maar dat grijze kenteken lijkt gewoon een probleem te zijn. Ik heb allereerst net contact gehad met meeús via de telefoon en initieel leek het geen probleem, tot hij het aan zijn leidinggevende vroeg... toen bleek dat dat dus echt niet kan bij hen. Ik hoop dat ik toch een maatschappij kan vinden die een oldtimerverzekering kan afsluiten op een grijs kenteken want met mijn leeftijd scheelt het zo'n 150 euro per maand aan verzekering... Anders zit er niets anders op en zal ik hem gewoon eerst moeten laten omkeuren, maar dat heeft nu nog even niet mijn voorkeur. Ik wacht nog even de reacties af van de andere 2 partijen, anders ga ik gewoon wiggers eens om een offerte vragen.
 6. Hallo beiden, Bedankt voor jullie bericht. Zojuist heb ik ook Gio gecontacteerd met dezelfde vraag, ook omdat ik dus momenteel nog geen taxatierapport heb aangezien ik de auto nog niet heb :). Wiggers zal ik eens contacteren mocht er niets uitkomen bij de 3 partijen welke ik nu gecontacteerd heb.
 7. Hallo allemaal, Nieuw hier, maar wellicht binnenkort ook eigenaar van een nieuwe Jeep. Nu het volgende: - De Jeep staat momenteel ingeschreven als bestelauto (bedrijfsmatig) en heeft dus een grijs kenteken - Bouwjaar 1992 - Ik ga er niet meer dan 7000km/jaar mee rijden en alleen recreatief Bij overschrijving op mijn naam zou hij dus als bestelauto geregistreerd staan en daardoor kan ik dus geen 'oldtimerverzekering' afsluiten. Op geel kenteken is dit geen probleem en zijn er genoeg keuzes. Ik hen inmiddels een offerte aangevraagd bij diks.nl hopend dat daar iets uit zal komen. Heeft iemand hier ervaringen mee die mij wellicht richting een verzekeraar kan sturen ? Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...