Spring naar bijdragen

AcerF

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2010

AcerF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Oliepeil net nagekeken en staat perfect. Nog wat gaan rijden, maar niets meer mis mee. Raar....
  2. Thanks alvast voor je reactie ! Ahum....klein geheimpje...ben een vrouw....kleine tip hoe en waar ik dat oliepeil best nakijk ? Morgen ga ik even naar de dealer, die gaat er een ritje mee doen, maar ik durf ervoor wedden dat hij het net dan niet meer doet ... Ik reed een tijdje met 33" banden, geen terrein, gewoon braaf op de weg. Nu een jaartje weer op de standaard wielen. Zou er daar iets kunnen gesneuveld zijn ? Het gaat om de benzine versie, kort model, sport.
  3. ik had net iets raars voor... Op de parking wou ik achteruit wegrijden, maar opeens leken mijn voorwielen geblokkeerd, ze bleven gedraaid staan. Ik kreeg ze wel weer recht, maar moest redelijk tegensturen. Een miniem klein knikje was hoorbaar, maar ze doen het weer. Leek eerst een beetje alsof het stuurslot aanging, maar dat was het niet. Ik stond in 2x4. Ik denk mss aan een een kapotte cardan, diff. ..? Enig ideetje iemand ?
  4. AcerF

    Nieuwtje

    Wil me wat verdiepen in de offroad wereld, jeep bijeenkomsten ed... Ik rijd met een jk, kort model, sport uitvoering en ben er superblij mee. ik hoop hier wat meer op te steken van onderdelen, uitstapjes enz...maar dat zal zeker lukken !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...