Spring naar bijdragen

hahans

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1995

Recente profielbezoeken

396 profielweergaven

hahans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi ik wilde van Wamel ook mijn eerste terreinevent maken maar is niet zo slim denk ik als ik dit lees. Ik heb mijn Grand Cherokee pas 3 weken. Ze staan op "weg" banden, dus niet beginnen denk ik dan of kan ik een lichte route rijden denken jullie?
  2. Goed plan, heb voor sleepogen en achter een trekhaak, is dat voldoende?
  3. wat het schuifdak betreft, ik denk relais kapot, lastig aan te komen, wie heet idee
  4. naar aanleiding van tip JEEPACADEMIE in Wamel, waarvoor dank, mijn ORVIS is nu nog standaard, kan ik mee komen met zo'n dag? Of is her eerst verstandig om er andere banden onder te leggen. Let wel, verstandig is iets anders als NODIG. En is dan er dan een banden tip die fijn zijn in terrein en ook prima op de snelweg.
  5. dank mensen voor me denken. Dat solderen ga ik een voorstellen,
  6. hallo beste mensen Mijn is Hans en ben nieuw hier. Uiteraard ook behoefte aan veel informatie. Sinds 1 week heb ik een Jeep Grand Cherokee Orvis. Ik kom vanuit de snelle autowereld en dan is dit toch wat anders. Wat een rust om in te rijden, de neiging tot jakkeren is voorbij. Is wel een speciale ervaring. Ik heb vragen voor wat betreft een specifiek onderdeel wat het elektrisch dak schakelt, hij gaat wel open maar niet meer dicht En waar kan ik in Brabant een beetje offroad rijden. Ik ga ook eerst een curus doen, iemand suggesties? De volgende keer stel ik vragen in juiste topic.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...