Spring naar bijdragen

Pieter_KJ2004

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Pieter_KJ2004 geplaatst

  1. Hallo, bij wegrijden in Full time 4wd is er bij het optrekken vanuit stilstand een tikkend geluid te horen waarvan ik niet goed kan plaatsen waar het vandaan komt. Het lijkt van de assen of in ieder geval van onderuit de auto te komen. Bij 2wd is dit niet te horen. Vanaf iets hogere snelheid, ca + 50 kmh is het geluid niet meer te horen. Het is er alleen bij optrekken. Het gaat om een Liberty 2004, 3.7 V6. Iemand een idee?
  2. Ik heb hetzelfde gehad dit jaar en hij moet nog gerepareerd worden. Volgens de garage moet waarschijnlijk ook de pomp vervangen worden omdat deze meestal ook kapot is gedraaid en dat het hele systeem gereinigd moet worden omdat er slijpsel in kan zitten. Herken je dit en zou dat ermee te maken kunnen hebben?
  3. Bedankt voor je antwoord. Het is echter niet de slangkoppeling maar de magneetkoppeling op de pomp, de poelie die door de riem wordt aangedreven.
  4. Is het mogelijk / zinvol om een kapotte magneetkoppeling van de aircocompressor voor een Jeep KJ, 3.7 te vervangen en de pomp te laten zitten? Volgens de garage is dat niet verstandig en kan er slijpsel van de lagers in het systeem zitten. Op internet kom ik dit wel als oplossing tegen. Iemand ervaring?
  5. De koppeling van de aircocompressor is kapot, waarschijnlijk door kapotte lagers. De auto wordt gerepatrieerd vanuit ItaIië en dan pas kunnen we goed kijken wat er aan de hand is. De airco deed in ieder geval helemaal niets meer. Ik hoor tegenstrijdige verhalen over de compressor. De dealer Italië zei dat het onderdeel niet meer leverbaar is, de locale garage en mijn eigen garage zeggen dat de koppeling en de compressor samen een onderdeel zijn en op internet zie ik dat de koppeling ook los is te verkrijgen. In het laatste geval scheelt dat denk ik nogal in de kosten. Het gaat om een 3.7L uit 2004. Ik ben benieuwd of iemand hier opheldering over kan geven. Alvast bedankt Pieter
  6. Wat wil je voor de velgen hebben? ben eigenlijk op zoek naar een reservevelg maar als het niet te duur is overweeg ik dit. Zijn het originele velgen (16") ?
  7. Klopt inderdaad, achter passen de velgen wel maar voor gaan ze niet over de stuurstangen en remklauwen heen. Deze advertentie gaat er overigens zo af. Is inmiddels verkocht zonder banden via MP en de banden kon ik retourneren.
  8. Wie kan mij helpen aan een reserve velg 16" voor een Jeep Cherokee KJ uit 2004? (5x114.3) Liefst compleet met band. Mag een stalen velg zijn. Eventueel sta ik ook open voor een complete set lichtmetalen inclusief goede banden.
  9. TE KOOP, Set van 5 zwarte velgen, origineel Jeep, 15 inch, steek 5x114.3 (15x7 J5) met splinter nieuwe COOPERS gemonteerd en al. Blijkt niet te passen op mijn KJ. Reseerve band heeft een Goodyear Wrangler Radial band met Witte outlines. Zie foto's. Kunnen per direct weg. Vraagprijs : € 475,00 Interesse ? Stuur me een PB of bel me op 06 11119904 gr. Pieter de Boer
×
×
  • Nieuwe aanmaken...