Spring naar bijdragen

hummertje

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over hummertje

  • Verjaardag 14/07/1966

Contact Methods

  • MSN
    apekooij@hotmail.com

hummertje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. nee de dealer is er nog steeds niet achter !!! hij wacht op een stekker van dit model ,hij heeft geen oude stekker meer om hem uit te lezen......... ik wacht nog even morgen af ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wachten hierop duurt lang !!! als ik het weet zet ik het meteen op het forum !!!!! gr.andre
  2. hoi, dat had ik ook al gedaan ,maar dat mocht niet helpen !! maar bedankt voor de tip gr,andre
  3. niet zo handig met electra om de storing op te zoeken. maar ik kan hem gewoon in zijn d zetten,,,,en dat gaat gewoon zonder schokken of stoten,,,,,,,,,,en dan kan ik gewoon wegrijden alleen schakelt hij niet door en in zijn achteruit gaat hij ook heel soepel ,dus het lijkt mij ook sterk dat hij stuk is !!!! maar inmiddels staat hij bij de jeep dealer om te kijken wat er aan de hand is ,,,,,ik hoop de schakelsensor !! gr. andre:bye1:
  4. ben naar de jeep dealer in groningen geweest en die zegt dat misschien de sensor stuk is ? ik hoop het van wel !!!!! inmiddels heb ik hem door hun op laten halen ,en gaan zij kijken wat er mee is,dus ik ben even in afwachting !!! maar als ik weet wat het is hoor je dat wel ! gr.andre:bye1:
  5. anwb is langs geweest en zegt dat er een nieuwe bak onder moet. hier baal ik dus wel even stevig van !!!! weet iemand een adresje waar ik dit kan laten doen ??? in de buurt van groningen !!!!
  6. o.k ga vandaag wel alles nalopen en droog maken en alle stekkers in en uit elkaar trekken !!!!! bedankt voor je snelle reactie
  7. hoi, ik ben sinds kort een trotse bezitter van een cherokee uit 1991 4.0 lim zwart. van de week heb ik de hele auto schoon gemaakt en gereinigd met de stoomcleaner ,ook de motor en de onderkant van de auto. hij ziet er weer heel mooi uit !! maar toen ik ging rijden bleek hij niet meer te schakelen:(,zou dit mischien een vochtprobleem kunnen zijn ??? hij staat nu al twee dagen stil en hij schakelt nog steeds niet !!!! weet iemand toevallig waar ik naar kan kijken ??? waarschijnlijk gaat dit erg veel euris kosten. ik wil rijden en niet kijken andre:bye1:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...