Spring naar bijdragen

defsomeday

Forum member
  • Aantal bijdragen

    305
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door defsomeday

  1. nu liggen er 30/ 9.50/r15 op en er komen 275/60 15 op

    Het zal zeker verschil geven,al is het geen 1000 toeren.

    Ik moet nu tot 3000 toeren gas geven om vanaf dan te versnellen, op een autosnelweg is dit te doen maar niet in de gewone straat want dan rij ik al zo een 90 a 100 km per uur.

    allez de groeten.

  2. Wel, deze discussie heeft een mooi einde vindt ik en zal me toch verder gaan laten nadenken over het feit van de verouderde computer in mijn wrangler en het feit of ik al dan niet vermogenswinst heb.

    Toch wil ik het fijne weten van deze accesoires en zal een testbank dan ook uitsluitsel geven.

    ik heb dit op het forum gesmeten om ook anderen hun kennis hiervan te horen en dit zal ik dan ook tegen de personen die dit gaan installeren weten te vertellen.

    Dus volgens deze reacties blijkt dat het allemaal tussen de oren zou zitten, ok goed, geen probleem voor mij.

    Aan hoeveel pk zou ik zitten denken jullie,met borla header en intake?

  3. Ik zit al redelijk wat jaren in het wereldje van tunen en heb zelf ook wagens getuned met behulp van throttle bodies en dta systemen maar er is geen enkele atmosferische motor die met behulp van alleen een chip 25 pk zal gaan winnen.

    Om 25 pk te winnen bij een atmosferische motor moest ik het complete uitlaatsysteem aanpassen met eventuele sportkat , intake en airintake en nokkenas aanpassen. En dan moest alles op elkaar aansluiten ivm de nieuwe afstelling.

    Een andere en kwalitatief goede air intake zorgt voor een betere ademhaling. Hierdoor kan je motor makkelijker en eventueel sneller oppakken. Ook vergeten mensen vaak dat bij mindere kwaliteit air intakes ze het idee hebben dat de wagen sneller is maar in weze maakt de wagen meer geluid waardoor men denkt dat de wagen sneller is daar de geluidsbeleving ook van invloed is op je snelheidsbeleving.

    Ik heb nu een volledig borlasysteem incl header+ de intake,wat de nokkenassen betreft daar haal je zeker een punt, die blijven dezelfde.

    en dat de wagen nu beter ademt is ook waar en dus de pk's tot hun recht komen. ik zeg niet dat ik meer pk's heb met de intake maar er is wel duidelijk een verschil.

    Ik hoop dat ik weer een verschil zal ondervinden met deze accesoires, dan is het voor mij goed, of dit 25 pk is of 15 pk is.

    het geluid bij een borla is niet zo heavy dat je gaat denken dat hij daardoor beter presteerd , dat heb ik nooit gedacht

  4. Haa kameel:lol:

    Het is dus de ene mecanieker tegen de andere dus, het is ook altijd hetzelfde plaatje hee, de intake die ik heb laten installeren bracht volgens jouw ook geen pks op maar de jeep doet toch zeker zijn best met die intake, aldus ik en mijn jeep.

    Kostenplaatje van dit alles is 1300 euro, tis veel maar wordt een bom van een wrangler, het geen ik moest weten eigenlijk is wat een groter gashuis en een twist.....dingens konden teweegbrengen:)

  5. Je hebt er zo veel verschillende merken en maten in als je wil.

    Ik rijd met een volledige lijn van Borla. Heb je ook een levenslange garantie op en is uit inox gemaakt.

    ik heb er nog altijd geen spijt van dat ie eronder ligt.

    Ge moet maar eens horen bij b en s in Tiel die hebben meestal ook wel aanbiedingen liggen.

    Pas op Borla is best prijzig maar geeft wel een mooi geluidje

×
×
  • Nieuwe aanmaken...