Spring naar bijdragen

Lynx

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Lynx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik ben wel van plan om gewoon te gaan wisselen. Ik heb de ruimte om de banden op te slaan dus dat is geen probleem.
  2. Waar kan je de blackstar guyane banden halen? Ik moet dan ook nog stalen velgen hebben.
  3. Hallo allemaal, Ik heb op dit moment 24565R17 banden onder de jeep(WK 3.0 CRD) liggen. Nu wil ik kijken voor een stel andere banden om er onder te leggen voor als we off-road willen gaan rijden. Zijn er dan nog aanbevelingen. We zullen dit jaar er in ieder geval geen extreme tochten mee maken. Alvast bedankt voor de tips!!
  4. Ze hadden ons ook gewaarschuwd bij de test rit. Dat als je er eenmaal in gereden had je beslist verkocht was. En ze hadden gelijk!! Rijdt als een beest en helemaal voor zijn afmetingen. Nu nog kijken waar we er voor het eerst mee kunnen off-road rijden.
  5. Bedankt voor de tips. Volgende week komt er een trekhaak onder en laat ik de motor afstellen. Dan heb ik inplaats van 218Pk 260Pk. Dat lijkt mij ook wel prettig met het off-road rijden. Lint en harpsluiting staan nu op mijn lijstje. Zijn er nog meer zaken die handig zijn om mee te nemen?
  6. Hallo Allemaal, Ik heb deze maand een Jeep Grand Cherokee Limited 3.0 CRD gekocht uit 2005. Dat is als ik mij niet vergis een JEEP WK. Foto komt eraan zodra ik het ergens heb staan.
  7. Hallo allemaal, Ik ben nieuw op dit forum en heb ook pas sinds deze maand een Jeep. Het is een Grand Cherokee Limited 3.0 CRD uit 2005. Nu wil ik binnenkort ook een rit gaan maken om de auto een beetje uit te proberen. Een beetje omdat ik er nog geen off-road ervaring heb. (wil dan ook naar de Jeep Acedemy in Wamel) Maar wat moet ik dan meenemen als minimale uitrusting? (ik wil ook kijken naar andere banden om er op te zetten voor een off-road dag) Alvast bedankt voor jullie reacties!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...