Spring naar bijdragen

Georgel

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Georgel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Dank voor jullie antwoord. De links die ik tegenkom gaan over Jeep Cherokees met hetzelfde probleem. Heb een paar Jeepers (Wrangler tj, xj) gesproken en die wisten het ook niet. Vreemd eigenlijk want juist de wranglers staan erom bekend dat ze goed te rijden zijn zonder portieren. "De schakelaar" waar veel over wordt gesuggereerd zie ik gewoonweg niet in mijn wrangler, of ik zie echt iets over het hoofd....? De suggestie om de zekering (4) eruit te halen vind ik een goede tip, allleen vind ik het dan wel vreemd dat er door Jeep niet is voorzien in een schakelaar om de binnenverlichting uit te doen wanneer de portieren verwijderd zijn Of...ik zie echt iets over het hoofd
  2. Hallo, Heb gezocht op "binnenverlichting" maar ik vond het antwoord niet.....misschien niet goed gezocht, maar ik waag het er toch maar op. Komt ie: Heb een Tj van 2005. Gisteren de twee portieren eruit gehaald. Binnenverlichting ging toen aan en bleef aan. Automatisch dooft het wel na ongeveer 20 min. als de motor uit wordt gezet. Bij aanzetten van de motor gaat de verlichting weer aan en dooft niet meer uit tijdens het rijden (een rit van een half uurtje gemaakt). Heb nergens een of andere schakelaar kunnen vinden om de verlichting uit te zetten. Kan iemand mij een tip geven ? Vast bedankt, :bye1:
  3. Georgel

    Japanse Jeep

    Hoi Allen, Was een paar weken terug in Japan en zag dit type Jeep in de bergen. Ik dacht dat het misschien wel aardig was om dit plaatje ook aan jullie te laten zien. Het is een mitsubishi, lijkt wel wat op mijn wrangler TJ en ook nog met een aanpassinkje voor in de sneeuw. Was benieuwd of iemand misschien ook nog iets van de specificaties van dit mooie apparaat afweet. Als het iemand interesseert.....ik heb er nog een paar foto's van genomen. Groet, Georgel P.S. Ben benieuwd of het met het plaatsen van dit plaatje wel gelukt is.
  4. Vandaag nieuwe stuurstang erop en stabilisatiestang (achter) voorzien van nieuwe rubbers. Het irritante gerammel is verdwenen........hiep, hiep, hoera ! De Jeep rijdt nu superstrak en geeft een solide gevoel tijdens het rijden, ook met off road, klinkers, etc. Wat overblijft is een zacht getik (of is het nou een zacht 'getok' ? ) aan het stuur bij het draaien naar 10 en naar 2 uur. Iemand een idee ?
  5. Bij mij is recent speling aan de stuurstang geconstateerd. Deze wordt binnenkort vervangen. Maar of dan het gerammel echt ophoudt is niet zeker. Kom er nog wel op terug na de vervanging
  6. Hallo allen Heb exact hetzelfde probleem, dwz een gerammel in het vooronder vooral als het warm en droog weer is of als de motor warm is. Bij grote hobbels op de weg hoor ik niets, bij kleine oneffenheden op de weg of off road destemeer. Bij koud weer of regen neemt het geluid van gerammel duidelijk af tot bijna nihil ! Ben ook naarstig op zoek naar het probleem en de oplossing Als iemand voor mij een goed te gebruiken advies heeft dan graag ! Vast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...