Spring naar bijdragen

siepull

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over siepull

  • Verjaardag 24/07/1974

siepull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. thankxxx,jos hier heb ik wat aan!!inderdaad de jeep wie je omschrijft heb ik op het oog.zit veel werk aan,maar ben plaatwerker dus dat moet geen probleem worden,heb al een beetje rond geneusd voor verzet plaatwerk heb een adres gevonden(vandam4x4.com)waar ze complete zijkanten hebben voor een cj5 voor 145 euro.is dit duur?of weet iemand nog een goedkoper adres want alle kleine beetjes helpen bij dit project!!!grtzzzzzz!!siepull!!!!
  2. ok heb het geprobeerd wil nog niet zo lukken,heb meer ervaring met plaatwerk!!morgen weer!!grtzzzz
  3. he ab,ben een groentje op dit gebied,heb nog nooit op een forum gezeten.rij al jaren soes sam,dus alles ervan is bij mij wel bekend begeef me nu op onbekend terrein(wat wel spannend is)maar ben altijd al wel een beetje gek geweest van de oudere cj`s,maar ik waag me nu wel in een heel groot avontuur. de jeep is een CJ5 amc met nu nog een merc. 4 cyl diesel en 4.27 tussen bak wil em dus graag weer punto originale maken gaaat eeeeeeeeen hoooooooooooooop tijd in de body zitten,maar heb de middelen ervoor dus dat is geen probleem.doe er een paar fotootjes bij als ik weet hoe dit werkt grtzzzzzzzzzzz siepull!!!
  4. ben bezig met een cj te kopen,hier zit een duits kenteken bij maar staat op een 4 cylinder diesel.nou wil ik er een originele 6 cylinder inbatsen,nu is mij gezegd dat het model 72 geen type goedkeuring heeft met 6 cyl.dus moet ik naar lelystad heen type goedkeuring aan vragen,hier heb ik dus geen zin in!!!!wie weet er meer van,want van mischien `en `weet niet zeker`ja daar wordt je ook niet wijzer van.wie heeft het verlossende antwoord.hoor graag van jullie grtzzzzzz siepull
×
×
  • Nieuwe aanmaken...