Spring naar bijdragen

minicooper

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

minicooper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Lees nu pas het bericht van Elmo.... Ik heb nooit het advies gekregen niet verder te gaan met de reparatie en er zijn nog een aantal zaken die ik lees in de post van Elmo en niet eerder heb gehoord. Bijvoorbeeld de hoofdremcilinder: Deze was volgens de receptie de avond voor dat ik de auto op kon halen kapot gegaan. Tijdens een testrit was de monteur er door heen getrapt.....???? Weer 1250 euro extra. Later bleek er helemaal geen testrit te zijn gemaakt. Zo zijn er nog een aantal zaken die me verbazen in Elmo's commentaar. Verder heb ik nooit gezegd dat ik niet tevreden ben over Kien! Ik word altijd keurig geholpen! Echter vind ik 5800 euro een hoop geld voor een auto die niet veel beter loopt dan voor deze uitgave! Ik wil (als leek) graag weten wat het probleem is, gezien het feit dat we dit probleem al twee maanden niet op kunnen lossen. Overigens begin ik nu wel twijfels te krijgen over de communicatie tussen voor en achter! En de communicatie richting de klant. (Ik, in dit geval) Het lijkt me fijn om eens in contact te treden met Elmo, want blijkbaar weet hij meer over de staat van mijn auto dan ik! Ik hoor het graag!
  2. Ja dat lijkt me een goed idee. Ik ga een afspraak maken met B&S in Tiel. Ik heb daar al veel goede verhalen over gehoord. Ik hou jullie op de hoohgte.
  3. Ik heb de Jeep inmiddels terug en hij houdt nog steeds in. Ik word er nu wel een beetje moe van. De dealer heeft me gevraagd om een paar weken te gaan rijden, want dan zou het misschien minder worden. Dit doe ik nu, maar ik hoop nog steeds stiekem dat het iets kleins is zodat ik snel weer normaal kan rijden.....
  4. Beste Jeepers, Eindelijk mocht ik mijn Jeep ophalen om op advies van de dealer 500 km proef te rijden. Mijn eerste ritje was naar de wasstraat. Helemaal schoon ben ik met mijn Jeep naar huis gereden. Toen ik 's avonds weer een ritje wou gaan maken deed mijn Jeep helemaal niks meer. Het begon met de afstandbediening. De auto reageerde hier niet meer op. Verder deed helemaal niks het meer. Bij het starten geeft de auto geen reactie, er branden geen lampjes en de verlichting doet ook helemaal niks!!!! Hoe kan dit in godsnaam en wat kan dit zijn??? Please help me...
  5. Ja ik vind het inderdaad ook heel veel geld! De auto gaat wel terug en wordt in orde gemaakt (garantie) Helaas ben ik niet erg goed technisch onderlegd, maar ik ga zeker aan de dealer doorgeven dat het waarschijnlijk de TPS is. Bedankt tot ze ver.
  6. De Dealer (Kien te Velp) heeft net een reparatie van totaal 5.800,- euro uitgevoerd. Hierbij zijn luchtfilter en katalisator ook vervangen. Verder is de AFS computer vervangen en de LPG computer uitgelezen. Ik ben een beetje verrast dat de auto na zo een grote reparatie nog steeds niet goed loopt.
  7. Mijn cherokee houdt zo nu en dan in. Dit gebeurt op gas en op benzine. Het lijkt wel dat wanneer je in eens een hoop gas geeft, dat hij dan verzuipt.... Na twee a drie keer pompen pakt hij hem weer. De dealer weet niet goed wat het is. Wellicht hebben jullie de goude tip????
  8. Hallo, Mijn cherokee G3 gaat tuussen de 100 en 120 km eerst tikken en dan erg hard zoemen. Zodra ik boven de 120 ben verdwijnt het weer. Als ik dan weer zachter ga rijden en onder de 120 kom dan gaat ie weer. Het geluid komt recht voor en deels onder de bestuurder vandaan. Kan dit ermee te maken hebben dat mijn banden aan vervanging toe zijn? Ik hoor het graag.
  9. Het krakende geluid komt uit het midden. (onder de bestuurder) Het is altijd zodra je een bocht instuurt. Hoe kan ik de verstopte injectoren verhelpen? Verder maakt de auto zo rond de 110 en 120 km per uur een tikkend en later erg hard zoemend geluid? Wie kan me helpen?????
  10. minicooper

    G3

    Hallo ik rijd een Cherokee uit 1997 met een G3 installatie. Echter krijg ik hem niet gestart op bezine. Verder maakt de auto een krakend geluid bij scherpe bochten. De auto heeft bijna een jaar stil gestaan. Wellicht hebben meer mensen dit probleem en kan het simpel opgelost worden? Ik hoor het graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...