Spring naar bijdragen

Bertus

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Bertus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Beste kenners, Wij zijn van plan een cherokee aan te schaffen uit '99. Heeft ca 170.000 km gelopen. Waar moet ik rekening mee houden, of waar moet ik goed opletten bij aanschaf. Airco, e.d. checken is bekend, maar hoe kan ik merken of er iets met de automaat/differnetieel is en of de motor olie verbruikt? En tot welke mate is olielekkage acceptabel, paar druppels mer dag/week/maand? En klop het dat het plaatwerk gegalvaniseerd is? We zijn er serieus mee bezig, dus ik hoor het graag.
  2. Bertus

    Fan

    Alle draden? Bedoel je van accu of van alle onderdelen die uitvallen?
  3. Bertus

    Fan

    Om de ca. 10 sec (kan ook 20 zijn) springt de fan aan. De accu is ook slecht, maar kan dit verband houden met elkaar? Ook valt om de minuut de buitentemperatuur meter even uit en vervolgens weer aan. Of kan dit ook aan de computer liggen die te weinig stroom krijgt? De airco staat niet aan.
  4. Komen deze punten (ophanging, kogels, bussen) er niet uit bij een APK?
  5. Bertus

    Kleur

    In welke kleuren is de Cherokee Classic (bj 99) leverbaar geweest, en waar in de auto kan ik de kleurcode vinden? Gr Bertus
  6. Bertus

    Nieuw

    Wij zijn bezig om een cherokee aan te schaffen. De eerste. Ons oog is gevallen op een model classic met een 4.0 ltr van laat zeggen bouwjaar 98 tot 2000. Nu hebben we er gezien die handgeschakeld (is GEEN 4x4) is een import uit usa, dus met mijlenteller. Deze staat op autotrader en is van '99. We vinden het model mooi en hoeven er niet het terrein mee in. Is dit iets en waar moeten we opletten? En wat zijn jullie ervaringen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...