Spring naar bijdragen

JBynekaf

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

JBynekaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Bedankt voor de reacties. In de vraag heb ik 'colonnevlaggen' getypt. En dit zijn het eigenlijk niet (als ik het goed begrijp).
  2. Beste mensen, Sinds een tijdje ben ik in het bezit van een Nekaf gewondentransport. Hier zitten twee witte colonnevlaggen bij met een rood kruis erop. Weet iemand of deze er origineel op horen te zitten? Alvast bedankt. Groeten, Joeri
  3. Bedankt voor jullie reacties. Echt top! Groeten, Joeri
  4. Hallo Chris, Bedankt voor je bericht. Het klopt dat er boutkopjes te zien zijn. Ik was aan het twijfelen, want wil graag een 'originele' Nekaf aanschaffen die uit het leger komt. Ben benieuwd naar jullie mening over de polyester bodem (wat zijn de voor- of nadelen)? Groeten, JByNekaf
  5. Bedankt voor je reactie. Op deze website http://www.willysmjeeps.com/v2/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3510&highlight= staat bij het tweede bericht vanaf onderen volgens mij dat het Nederlandse leger wel polyester bodems erin heeft gezet. Ik was aan het twijfelen, vandaar dat ik het op het forum vraag.
  6. Beste mensen, Hopelijk kunnen jullie mij helpen: Ik ben bezig met de aanschaf van een Nekaf. Deze heeft een polyester bodem. Deze bodem hebben ze erin het leger ingezet. Graag ben ik benieuwd naar jullie mening over de polyester bodem en kan iemand vertellen of erin het leger inderdaad polyester bodems zijn ingezet. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...