Spring naar bijdragen

Thomas91

Forum member
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2000

Thomas91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hey! Ik ben van plan om een Softtop te kopen aangezien het me wel lekker leek in de zomer en ook mooier staat als een hardtop, Maar voordat ik dat doe hoor ik graag wat de voor en nadelen van een Softtop zijn. Mijn jeep (TJ) heeft geen softtop frame of beugels en wil er dus een die "Frameless" is: http://www.allthingsjeep.com/rugged-ridge-bowless-top-tj-black-diamond.html http://www.bestop.com/component/products/?view=product&id=141 Het type met de schuine achterkant dus. Zijn dit complete pakketen met alles erin of moet ik nog losse delen erbij kopen om het uiteindelijk te kunnen monteren? (Plastic bij de deur en boven bij de voorraam) Welke merken raden jullie mij aan? Aan wat voor prijs moet ik denken om een compleet pakket te hebben? Het Chassis, De onderkant van de Jeep heeft op sommige plaatsen wat bruine plekken van oppervlakkige roest of verf die wat afbladdert, Nu is het de bedoeling dat ik dit allemaal netjes ga bijwerken in de vakantie. Wat voor verf word hiervoor gebruikt het lijkt mat zwart te zijn?.. Ik wil het met een kwast bijwerken en geen spuitbussen! Mvg
  2. als ik hem laat sproeien gaan de wissers niet omhoog. helemaal niet meer. waar kan ik zon motor kopen en wat kosten deze?
  3. Vandaag heb ik de ruitenwisser motor eruit gehaald en onder het hoesje zat wat roest. Ik kon de motor niet met de hand tegenhouden nadat ik hem gedemonteerd en aan gezet had. na een minuutje stopte die er weer mee. Ik hoor ook een soort geknars bij de ruitenwisser hendel, Kan daar het probleem misschien zitten? De motor lijkt Oke.
  4. Ze stoppen vrijwel direct. Met regenweer werken ze gewoon weer vrij znel. Wat ik eens geprobeerd heb: De ruitenwissers van het raam afhalen en dan de ruitenwissers aanzetten dan draaien ze rond zoals het hoort. Het lijkt wel of ze stroef over de ramen zelf schuiven. misschien iets te fanatiek geweest met poetsen haha.
  5. Hallo. Ik heb sinds 2 weken een storing met mijn ruitenwissers. Zodra ik de ruitenwisser hendel 1 of meerdere standen omhoog doe stoppen ze halverwege, en gaan ook niet meer terug, en zo af en toe gaan ze wel terug. Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen? Of is het een zekering die niet helemaal goed is, en welke zekering is het dan?
  6. Als ik dat knopje in druk gebeurt er niks alleen het groene lampje brand. geen klikjes relais etc.. Wel heb ik een oplossing gemaakt voor men aanhanger haha http://i41.tinypic.com/25kspjc.jpg
  7. Hey, Ik heb een rond knopje onderaan het dashboard zitten bij de aansteker met daarnaast een groen lampje. Waar is dat voor? Was me nog helemaal niet opgevallen Als ik het aan zet dan gaat het groene lampje branden. Afgelopen weekend ook men hardtop laten blinderen, dat maakt hem af!
  8. Officieel niet , maar dat kan zo'n auto makkelijk hebben. Ik zal zondag ook een rond kijken en vragen hoe ander het hebben gedaan. Op die meeting
  9. Ja de aanhanger en quad is minder als 750 Kar is ongeremd. ( :Maximum te trekken massa indien aanhangwagen: 450kg ongeremd, 2000kg geremd) Heb je misschien een link van zo'n Hitch?
  10. ik kan geen fotos posten anders liet ik het wel zien.. Het is zo'n motor aanhangwagen enkel asser wat niks weegt met daarop een crossquad van zon 170kg
  11. Heb ik ook aan zitten denken. Het andere waar ik aan dacht is om zelf een soort koppelstuk in elkaar te lassen voor achter de jeep, En er ook af kan voor een gewone auto. Alleen dat is niet echt gunstig in geval van een ongeluk.... Welke trekhaken zijn er allemaal op de markt voor een TJ?
  12. Hallo. Weet iemand misschien of er een soort verhoog stukken zijn om je dissel op de aanhanger hoger te kunnen zettten? Mijn aanhangerje hangt er onder 45 graden onder haha, Bestaan er iets van opzet stukken waardoor de dissel hoger komt te staan.
  13. De rechter voor rem was blijven hangen of plakken. Had met een cilindertje te maken kreeg ik vandaag te horen. Nog big deal dus
  14. Zit idd garantie op daarom kijken ze er eens naar. Had nog eens gereden met de jeep maar toen merkte ik niets van de stank. Ook heb ik hem naar Nijmegen gereden naar de garage ook toen niks gemerkt. De airco stond wel uit.. voorheen aan. De bak zal het wel niet zijn anders rook ik die nu nog wel. Misschien de remmen die bleven plakken ofzo geen idee. Ik vermoed dat het wel iets kleins of niets zal zijn. Het is ook niet meer de jongste idd maar wel heel tof om mee rond te rijden!!
  15. Ok haha. Tsja helemaal nieuw in de jeep wereld haha! Zijn er hier ook leden die naar de Witte Ruijsheuvel in Oss komen 1 september zo'n offroad dag op een crossbaan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...