Spring naar bijdragen

dec

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over dec

  • Verjaardag 05/11/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://

dec's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ruudvd, ik weet dat je voor 1500 geen goede jeep heb, maar ik noemde dit slechts als prijzen dat ze vanaf te koop zijn om marktplaats. ik had er uiteraard al rekening mee gehouden dat het duurder ging worden hoor! ik ben nog niet 100% besmet met het virus.. dat komt denk ik zodra ik er in een gereden heb (nog nooit gedaan) maar het kriebelt wel moet ik zeggen hoor! toch bedankt voor je reactie.
  2. en toch bedankt voor je niet zo byzondere mening een vriend van mij heeft een tijdje in een jeep garage gewerkt en die kan en wil met mij mee evt. en wat betreft het alleen op de weg rijden.. sja.. ik heb geen tijd om lekker een zaterdagje te gaan terreinrijden.. al lijkt het me wel leuk om eens te doen!
  3. oke, ik heb mij een beetje ge-orienteerd in de verschillende types/bouwjaren en een aantal "deskundige"gesproken waarvan de een zegt dat jeeps goed zijn en de ander zegt dat je er veel (duur) onderhoud aan hebt. Als ik kijk op verschillende veilingsites dan zie ik dat de Jeep Cherokee U9 van eind jaren 80 het goedkoopst zijn. De prijzen hiervan beginnen al bij 1000 euro. Ik heb ook al met een aantal van deze aanbieders contact gehad over de auto's en allemaal beweren ze dat ze motorisch 100% in orde zijn. dan denk ik (als leek op dit gebied) dat 1000 / 1500 euro voor zo'n auto dan wel érg goedkoop is.. Hoe is jullie mening hierover? en zou dit type evt. een goede aankoop zijn voor mijn gebruik (alleen op de weg, nog geen 10.000KM per jaar) en zou ik er veel motorisch onderhoud aan hebben als ik pech heb (of zowiezo?). Ik hoop dat jullie me weer een stapje verder naar de aankoop van een jeep kunnen helpen zo! alvast enorm bedankt voor de moeite! groeten vincent
  4. bedankt voor je reactie, ik weet dat het iig geen goedkope aangelegenheid zal worden.. ik weet ook nog niet zeker of ik het ga doen maar ik ben me een beetje aan het orienteren.
  5. Hallo allemaal! eerst zal ik me even voorstellen, ben nieuw op het forum. Ik heet vincent en ik woon in Mijdrechten ben bijna 20. in m'n vrije tijd ben ik ook lid van de vrijwillige brandweer in mijdrecht. maarrrrrr.. ik kom natuurlijk niet hier om jullie dit te vertellen. Ik rij nog geen jeep (wel een nissan almera) maar ik zit erover te denken om een cherokee te kopen. Nu ben ik een absolute lake als het gaat om auto's, heb wel wat kennissen die dr wel verstand van hebben maar van jeep niet byzonder veel. Graag zou ik willen weten wat de bellangrijkste dingen zijn waar ik op moet letten bij de aankoop. Ik wil heb alleen gebruiken voor weggebruik, hij mag niet al te veel kosten, ben zo rijk niet. ik ga er nog geen 10.000KM per jaar mee rijden. mochten jullie nog meer info nodig hebben van mijn kant uit dan hoor ik het graag. Wie kan mij opweg helpen om een cherokee aan te schaffen??! alvast bedankt voor de moeite iig! groette vincent
×
×
  • Nieuwe aanmaken...