Spring naar bijdragen

Mark Murre

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wagoneer
  • Bouwjaar
    1972

Mark Murre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik ben op zoek naar verzwaarde bladveren voor achterzijde voor een jeep waggie uit 1972 de maat van oog naar oog is 131cm ?
  2. Er zitten bij mij geen plaatjes maar ik zie ook geen uitsparingen ervoor, ik heb ook het idee dat de bladveren (voor) niet origineel van een jeep wagoneer zijn dus dat zou misschien ook wat verklaren. Ik maak binnenkort wel een foto ervan misschien weet iemand wat voor veren dit zijn . Thanks Mark
  3. Helaas de veerstroppen zitten echt goed vast, ik vind het wel apart dat er geen rubberen plaatjes tussen de bladen zitten ... kan dat er misschien mee te maken hebben ?
  4. Ok thanks ga ik doen, ik ga de draadeindes maar meteen even goed inspuiten met kruipolie zodat ik ze makkelijker vast kan zetten mocht dat nodig zijn.
  5. De veerstroppen ( u-beugels ) bedoel je ? Ik heb daar naar gekeken en even geprobeerd vaster te draaien maar dat leek erg vast te zitten, wel kan je tussen de bladveren en de u bolts een schroevendraaier steken dus best veel ruimte ertussen ,ik weet niet of dat uitmaakt.
  6. Ha Hans , een beetje verwarrend misschien maar het gaat nu ook om mijn andere wagoneer waar ik nu mee rijd. Maar bij deze auto zijn het ook zeker niet de kogels /fusees want die heb ik zelf bij deze ook allemaal vernieuwd. Het zit em echt in de bladveren , maar die gele wagoneer had het dus ook bij sturen vanuit stilstand en als je zachtjes rijd en instuurt ?
  7. Beste forummers, Ik heb een probleem met kloenk geluiden die hoofdwaarschijnlijk uit mijn bladveren aan de voorkant komen. Ik bemerk als ik het stuur omgooi dat de bladen van de bladveer over elkaar heen schuiven en dat dat het geluid geeft alsof je een kapotte stuurkogel hebt of zo. De rubbers van de veren zien er nog goed uit alleen zag ik wel dat er tussen de bladen in geen plaatjes meer zitten maar weet dus niet of dat veel uitmaakt. Wie weet dus wat kan doen zodat de bladen geen geluiden meer maken ? Gr Mark
  8. Mark Murre

    Even Voorstellen..

    Thanks voor het warme welkom , ja die strepen door de tekst heen snap ik ook niet helemaal maar zou wel nieuwigheid zijn? Beste Vjeep , ik heb er zeker wat aan dat je sleutelervaring met de dauntless v8 hebt ,ik zou o.a namelijk graag willen weten wat voor motorsteunen ik moet plaatsen in de jeep en misschien kan je daar wat foto's bij plaatsen? Groet en alvast bedankt, Mark
  9. Mark Murre

    Even Voorstellen..

    Ha die Theo.. Omdat ik de auto zonder motor en bak heb gekocht . Wordt dit forum nog wel eens gebruikt of gaan die waggies hier niet stuk , wat een rust hier !
  10. Mark Murre

    Even Voorstellen..

    Hallo Jeepfreaks, Ik zou me even voorstellen ,ik ben Mark en dus nieuw hier op het forum . Ik heb sinds kort twee Jeeps wagoneers uit 1972 en ik heb hiervoor altijd gesleuteld aan Volvo amazones dus dat is andere koek. De wagoneers die ik gekocht heb is nog wel het een en ander aan te doen vandaar dat ik me heb aangemeld op dit forum en hoop hiermee dus wat tips en tricks van jullie te krijgen? E
×
×
  • Nieuwe aanmaken...