Spring naar bijdragen

RVS4x4

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

RVS4x4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Knal niet zomaar adres gegevens van een tijdelijke locatie op het web. Voordat je het weet is het zo verschrikkelijk druk dat de (betaal brigade) politie staat te wachten. Zondag komt beter uit.
  2. Helaas is zaterdag niet mogelijk voor mij. Veel plezier. RVS4x4
  3. Je kunt ook wat met mij afspreken. Ik woon daar in de buurt. Regelen we Jan ook even.
  4. Bedankt voor de reacties. Ja ik wil veel, maar niet zo extreem als wat op die sites te zien is. Mijn idee gaat meer uit naar langere veren en schokbrekers, zodat de wagen in ieder geval 2 a 3 inch zal stijgen. Een combinatie van veren/schokbrekers en velgen/banden heeft mijn voorkeur. Zijn deze mogelijkheden op de NL markt te verkrijgen, en dan bedoel ik de aftermarket (dus geen Jeep dealer spul)? Of ben je aangewezen op de Amerikaanse leveranciers?
  5. Ik ben me aan het orrienteren voor de mogelijke aanschaf van een Cherokee 3.7V6 automaat, bouwjaar tussen 2001 en 2006. Nu zal de Jeep ook veelvuldig terrein ervaring op moeten gaan doen, dus zijn de volgende wensen ontstaan. - verhoging veersysteem (bodemvrijheid vergroten) - 255/85 BFG Mud banden (kan dit op 16" of worden dit 15" velgen) - spacers (wielverbreders) - onderkant bescherming (steeringguard, difguard, gearguard) - lier + bumper - snorkel - Rockslider (geen sidepipes) - rolkkooi extern/intern. Kortom veel wensen, maar zijn deze zaken ook mogelijk voor dit model en waar kan ik de verkooppunten vinden. (liefst aftermarket) Zijn er sites (foto's) te vinden van mensen die al een soortgelijk wensen pakket hebben gerealiseerd ? Grt, Ruud
×
×
  • Nieuwe aanmaken...