Spring naar bijdragen

Jeep KJ

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2004

Jeep KJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Bedankt voor je reactie. Maar is 56 AH niet een beetje weinig? Advies dat ze geven is 74 AH. Gebruik de auto niet de hele week dus staat best veel stil.
  2. Hallo, Na 4 jaar ben ik toe aan een nieuwe accu voor mijn Jeep KJ 3.7. Er zit nu een 60 AH in met een breedte maat van 24,2 cm. Op bijna alle site's geven ze aan een Varta van 74 AH alleen met een breedte maat van 27,8 cm. Ik ben gaan meten maar de inbouw maat is maar 26 cm. iemand hier ervaring mee? Alvast bedankt.
  3. Hallo, Besteld via Ebay en binnen 10 dagen binnen. Inmiddels ook gemonteerd en speaker doet het weer perfect. Let wel op! het filmpje bij simplyspeakers.com ziet er eenvoudig uit maar als je aan de slag gaat zit de lijm op plekken waar het niet hoort te zitten. De lijm is nogal dun. Maar voor de rest prima te doen. Hoop dat het weer een tijdje werkt. Succes ermee.
  4. Doe ik. Vandaag besteld dus nog even geduld.
  5. Ben er al uit. Net de speaker losgehaald en inderdaad de rand gescheurd. Zal ook even zon setje bestellen. Bedankt.
  6. Bedankt voor de reactie, Het rubber is niet gescheurd, maar wel slecht geluid. Is dat zwarte kastje achter op de speaker de versterker? deze kan je er namelijk wel afhalen. Of kan het zijn dat het kapot is? Alvast bedankt
  7. Jeep KJ

    Speakers

    Hallo mede Jeep rijders, Ik heb een Jeep KJ Limited uit 2004. Nu is de rechter voor speaker kapot. Er staan geen gegevens op waardoor ik niet weet hoeveel watt deze zijn. Het is een set van Infinity bestaande uit 6 speakers. Kan iemand mij vertellen welke hiervoor geschikt zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...