Spring naar bijdragen

zippo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over zippo

  • Verjaardag 21/08/1973

zippo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Joost, Bedankt dit vermoeden had ik al, heb het verkeerd uitgelegd gekregen of verkeerd begrepen. Bedankt voor de snelle reactie.
  2. Hallo, Ik ben de bezitter van een grand cherokee wj 4,7 v8 met quadra trek 2 Nu zit er op de automaat een optie om de overdrive uit te schakelen, mij is verteld wanneer bij normaal gebruik van de auto, dus zonder zware last mee te zeulen om deze uit te zetten(lampje op dashboard brand dan). Dit klinkt mij echter niet logisch in de oren, gezien wanneer de overdrive uitgeschakeld de automaat niet naar de hoogste versnelling schakelt. (het is trouwens een 4-bak). Kan hier iemand zijn lichtje op laten schijnen?
  3. zippo

    Jeep

    Goed en middag, Ik ben nieuw op dit forum en heb er ook nog geen ervaring mee. Maar ik heb een aantal weken terug een Jeep Cherokee 4 liter high output aangeschaft en rij er nu een aantal weken mee. In het begin dacht ik dat er problemen met de automaat waren, stotterig schakelen, rond de snelheden waar de aut. zou moeten schakelen. Als advies kreeg ik om de zeef te laten vervangen en nieuwe transmissieolie erin te gooien, gezien de auto een tijd stil had gestaan voor ik hem kocht. Dit gedaan, maar nog steeds soms hetzelfde probleem. Echter de garagehouder had er zelf ook in gereden en gaf de schuld van de problemen niet aan de automaat. Moet zeggen, zat er zelf naast, dat hij de automaat GOED getest heeft en hij zegt dat die naar behoren functioneert. Hij zei er bij dat het nog wel 2500 km kon duren voordat de resultaten van het vervangen van de zeef en olie zichtbaar worden??????????????Weet iemand of dit klopt. Maar afijn weer een tijdje afwachten dus. Begin nu echter zelf ook te twijfelen of het inderdaad de automaat is. Wanneer ik hem nl. in de P-stand heb en geef langzaam gas dan komt hij niet regelmatig op toeren en dan lijkt het alsof de motor af en toe of helemaal geen brandstof krijgt of juist veel te veel en dat probleem heb je dus ook als je rijdt, dan geef je geen gas bij, maar dan zie je soms dat de toeren van de motor behoorlijk omhoog gaan voor een korte periode, je praat dan misschien dan over 2 a 3 seconden. En volgens mij reageert de automaat hier volgens mij ook weer op en krijg je dat stotterende gedrag. Is er iemand die misschien dit probleem herkent of die misschien weet waar ik het in moet zoeken, elektronisch, mechanisch de computer of iets anders. Hoor het graag en zie het wel Groet aan iedereen Zippo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...