Spring naar bijdragen

Dodgersboss

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Dodgersboss

  • Verjaardag 11/12/1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brunssum
  • Interests
    Amerikaanse auto's en Paardensport

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2003

Dodgersboss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. EJG, ik snap dat je een punt wil maken... Maar om te zeggen dat je 10 euro bied en dat een redelijk bod vind...Geef opbouwende kritiek of laat het zijn. Vraagprijs is 500 euro of een ander goed bod!
  2. Titel zegt t al denk ik haha. De voorbumper is in het zwart metallic parlemoer gespoten. Doe een goed bod. Tevens ook de achterbumper. Komen van de duurste uitvoering af. Verkoop zelfde reden als de remmenset. Ik heb er zelf 500 euro voor betaald voor de voor en achterbumper bij jeep parrs in valkenburg. Groet Andy.
  3. Splinternieuwe remmen set. Schijven voor, schijven achter, remblokken voor, remblokken achter plus de remschoenen achter voor de handrem. Gekocht voor mijn WJ maar die was sneller verkocht dan de onderdelen waren gemonteerd. Vandaar dat het nu wordt aangeboden. Totaal net geen 850 euro voor betaald, mag nu weg tegen een redelijk bod. Ze liggen in Brunssum, zuid limburg. Opsturen kan, maar die kosten zijn voor de koper. Groet Andy.
  4. Dodgersboss

    Even Voorstellen..

    Hoi Ivo, ik woon op de Langeberg, vanwaar in Brunssum ben jij dan?
  5. Dodgersboss

    Even Voorstellen..

    Hallo allemaal, Ik lees al een tijdje mee op dit forum en zal ook maar eens een profiel maken dan haha. Ik ben Andy, en heb een Jeep Grand Cherokee van juli 2003 (met de 2004 bumpers) en een Chevrolet Suburban Cheyenne Super 20 van 1973 en een Mustang van 1978, een lieve vriendin, een prachtig zoontje, 2 hondjes een Rhodesian Ridgeback en een Staffordshire Bull Terrier en 2 paarden. Daar ik afgekeurd, en veteraan ben, neem ik het huishouden en opvoeding van onze bijna 3 jarige zoon JesseJames voor mijn rekening. Ik ga liever 80 uur per week voor een baas werken haha dat is lang niet zo vermoeiend en stressvol als huisvader zijn. De Jeep is aangeschaft voor de paardentrailer te trekken, het is niet zo dat de Suburban het niet kan trekken haha, maar simpel omdat hij het niet mag trekken. Lang leve de RDW en hun achterlijke trekgewicht op kenteken zetten beleid. In de USA mag ie 4500KG ongeremd trekken, hier in NL mag er nog geen fietsendrager op de trekhaak. Ik denk dat er nu wel een redelijk beeld gevormd is over mij, maar zijn er nog vragen dan hoor ik dat graag haha.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...