Spring naar bijdragen

lubbers

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door lubbers geplaatst

  1. Dag luppie

    Het was al een tijdje geleden dat ik hier op het forum geweest ben...

    Een jaar geleden zeg maar gerust...

    We hebben de zelfde achternaam idd, maar ik kom uut drenthe..emmen zeg maar..

    M.v.g

    rodger lubbers

  2. Mijn bladveer achter is gebroken en ben op zoek naar een set bladveren achter met een verhoging van 2.5 inch... of Mischien heeft iemand nog een compete set van 2.5 inch die nog redelijk nieuw is voor een leuke prijs met eventueel schokdempers...
  3. Gezocht, Ben op zoek naar het sluitwerk dat in de hele deuren zit, zowel de linker als de rechter kant. De deurklinken of paddels zijn ook welkom.
  4. lubbers

    Deuren Yj

    Klopt, maar zoek ze met ronde hoeken voor hardtop.
  5. lubbers

    Deuren Yj

    Ben nog steeds op zoek.
  6. lubbers

    Deuren Yj

    De opzet stukken voor halve stalen deuren is ook wat ik zoek. Heb je mischien een foto voor mij? Als de opzetstukken goed zijn heb ik er wel belang bij.
  7. lubbers

    Deuren Yj

    Ik heb ronde hoeken in mijn hardtop. Dat gaat niet echt mooi passen. Maar in ieder geval bedankt voor je reactie. Rodger
  8. lubbers

    Deuren Yj

    Ik ben voor mijn Yj wrangler met hardtop (voorheen softtop)op zoek naar een setje opzetstukken voor halve deuren. Als iemand ook nog hele stalen deuren in de aanbieding heeft dan heb ik daar ook wel belang bij.
  9. Zal zeker weer van de partij zijn. Het is een mooi speel terein.
  10. NIETS!!!!!!!! hij doet het gewoon.
  11. lubbers

    grijs kenteken

    Het is duidelijk dat het voor een particulier geel kenteken word alleen de korting is bij mij niet van toepassing. Hij staat als bedijfsauto op kenteken maar zonder de korting waar over geproken word. Dus is een bedijfsauto nu een personenauto of een bestelauto, want daar zit nu het verschil in.
  12. lubbers

    grijs kenteken

    Is toch jammer. Maar dat doet mij de pret van een wrangler nog niet vergaan. Bedankt voor de snelle reactie.
  13. lubbers

    grijs kenteken

    Ik heb pas geleden een wrangler 4.0 softtop uit 1993 gekocht. Op het kenteken staat dat het voertuigsoort een bedrijfsauto is. Ik was in de veronderstelling dat het een grijs kenteken zou zijn, ik betaal dus voor volledig geel als particulier. Nu weet ik dat er wrangler´s zijn die een grijs kenteken hebben en minder belasting betalen. Dan heb ik het wel over particulier natuurlijk. Is er iemand die mij hier meer duidelijkheid over kan geven?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...