Spring naar bijdragen

Douwe

Forum member
  • Aantal bijdragen

    68
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Douwe

  • Verjaardag 26/10/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.emerald-design.net

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Douwe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb me wel eens af zitten vragen of het niet voordeliger is om onderdelen direct uit de USA te bestellen. Is er hier iemand die daar ervaring mee heeft? Loont het? Of is het de moeite niet waard?
  2. Yep, zo was ik afelopen maandag erg gelukkig toen mijn cherokee door de nakeuring kwam. Ik had al diverse rubbers vervangen, een flinke speling uit de deur weten te sjoemelen en een nieuwe trackbar er onder gezet. Vooral fijn dat hij niet meer zwabbert Het enige wat overbleef waren remblokken die blijkbaar te dun waren. Ik maakte me wat zorgen over de uitlaatgassen. De waarde was 2,40 is dat goed of beroerd? Maar ik kan er weer twee jaar tegen aan! Noorse APK En fijn verder freubelen als het mij uitkomt.
  3. Helemaal geweldig. Precies wat ik nodig had nadat ik de mijne had gedeleet
  4. Hoi Pieter, Ik heb de procedure gevolgd zoals in Haynes 1984-2001 6-14:8. De mijne valt onder een V6 model 1984 tm 1986 waarbij je de eerder beschreven procedure volgt. Dat met het contactgebeuren is vanaf 1991. Groeten, Douwe
  5. Vandaag heb ik geprobeerd om de foutcodes uit te lezen. Gaatje 6 en 7 in de terminal connecten en het resultaat was!!!!Helemaal niks! Het controle lampje doet niks anders dan anders. geen geknipper dus. Heeft iemand tips? Los van de kabelboom nalopen? Om dit euvel verder te onderzoeken wilde ik mijn pdfjes werkplaats handboek xj 88 (fsm88) raadplegen (Want Hayes zegt daar niks over) maar ehm, die is plotseling van mijn desktop verdwenen! Kan ik die nog ergens downloaden? Groeten, Douwe
  6. Ik heb begrepen dat een te rijke afstelling roetvorming geeft en vervolgens de katalysator verstopt. Ik zou zelf eerder naar de afstelling kijken. Misschien kan een echte techneut hier op inhaken.
  7. Tsja, een ding is duidelijk! Ze horen er dus eigenlijk niet in. (ja mijn eerste Jeep en nog erg groen). De vorige eigenaar vertelde me dat ze voor de stoelverwarming waren. Op zich was die bron al dubieus want hem had ik al als oplichter ontmaskerd. Het goeie is, de stoelvrwarming is niet kapot Wat ik wel weet is dat ze in de aan-stand stroom slurpen en dus de accu leegtrekken. Er zit blijkbaar maar 1 ding op! Dash er af opereren draden volgen!
  8. Bij deze de foto van de twee switches. Het gaat natuurlijk om de ON OFF switches. Ik heb altijd geloofd dat deze jongens van een stoelverwarming waren die het niet zou doen, links en rechts...
  9. Echt niet! Ik ga een foto maken.
  10. Dat klopt, die zijn voor de electrische bediening... Maar als dat zo is met latere aktiemodellen, waar zijn die beide schakelaars naast de cigarettenaansteker dan voor?
  11. Daarom vroeg ik dat het zo kon zijn dat de auto er op is voorbereid zonder dat het is aangelegd. Eerste stap zou sowieso zijn dat ik een stoel openhaal om te kijken wat er in zit. Van de buiten/onderkant, achter de plastick deksel zie ik niks dat er op wijst dat er een aansluiting zit voor stoelverwarming.
  12. Zover ben ik niet gegaan, want dan zou het dashboard er af moeten. De stoelen lijken me wel origineel. De zelfde bekleding in ieder geval.
  13. Het project van de dag was de stoelverwarming repareren, maar kan het zijn dat de auto daarvoor is voorbereid zonder dat de verwarming er in zit? Ik heb twee schakelaars naast de cigarettenaansteker zitten die ik tot nu toe als stoelverwarmings schakelaars heb aangezien. Als ik echter naar de stoel kijk dan zie ik maar 1 stekker waar een rode en zwarte draad in loopt om de stoelverstelling op gang te helpen. Meer niet. Ik zie ook geen andere draden lopen. Douwe
  14. Douwe

    Walm!

    Ja zo veel weet ik er nog niet van, maar dat de walm weg is, dat is duidelijk. De uitstoot was bij de apk binnen de norm. Ik had wel voor de zekerheid nog wat aceton aan de benzine toegevoegd
  15. Dat is een prima idee. Ik ga dat binnenkort doen. De auto is o.a. door mijn truc wel door de APK gekomen Ik denk er aan om komende zomer de pennen te verwisselen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...