Spring naar bijdragen

riddick

Forum member
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door riddick geplaatst

  1. riddick

    grijs kenteken

    Volgens mij zit er nog steeds verschil tussen grijs en geel . Ook voor particulieren. Kijk hier maar eens ; http://www.belastingdienst.nl/reken/mrb/ Riddick
  2. Over het algemeen is het zo als je het moet vragen,krijg je het zelf ook nooit pas.... RESERVOIR DOGS Over het algemeen , als het van ijzer is maak ik het . Maar omdat ik geen overzicht heb hoe het moet worden stel ik deze vraag. Ik heb alleen het chassis thuis , de wrangler body staat 6 meter hoog ergens anders in een stelling En ook de neus ligt daar. In ieder geval bedankt voor de info !!
  3. Glenn Of het bij een Jeep ook werk weet ik niet , maar heb dit vaker bij amerikaanse auto,s gehad. Ik doe het altijd zo ; vul het reservior vol met remvloeistof. Plaats op elke ruberen remleiding een griptang , zodat de leiding geheel afgesloten is. Nu pompen totdat je pedaal "hard is. Nu griptang van 1 remleiding afhalen , en die kant je remcilinder ontluchten. Tot je pedaal weer hard aan voelt. Dan de volgende ,enz, enz. Laat de deksel van je remvloeistof reservoir er wel af tijdens het onluchten,daar kan dan ook de lucht uit ontsnappen. Het lijkt raar met die griptangen, maar het werk wel ! Zo is het mij altijd gelukt !! Ik hoop dat hier wat mee kan.
  4. Sjiekietâh zijn het alleen de lijnen van de motorkap , of ook de aansluiting van de spatborden op de grill ? Ik neem aan dat een cj motorkap smaller is ?
  5. Passen wrangler spatborden op een CJ ? Ik heb een wrangler body om op mijn cj7 te zetten ,maar moet ik dan ook cj voorspatborden hebben? Ik ga wel de cj gril en de cj motorkap gebruiken . BVD Riddick
  6. riddick

    Winter B.B.Q.

    Was zeker gezellig , jammer dat ik zo vroeg weer weg moest ! De foto,s zijn leuk !! Alleen klopt de tekst bij een foto volgens mij niet helemaal Staat bij gast heer en gast vrouw Gast heer klopt wel natuurlijk , maar gast vrouw ???
  7. Tja wrangler89.............. Je hebt helemaal gelijk Ik heb de hele vooras uitelkaar gehad......... en daarna natuurlijk die boutje,s niet precies het zelfde terug gezet Probleem opgelost !!! Bedankt voor de reactie,s!
  8. Die stelmoer lost het probleem niet op. Daar kan je alleen de slag van het wiel aan de voorkant mee stellen. Mijn banden lopen aan de achterkant tegen de bladveren aan. Aan de voorkant heb ik genoeg ruimte.
  9. BS = ET waarde ? Aan de achterkant gemeten heb ik 9,5 cm = 3.75 inch. De velgen kunnen niet verder naar binnen , dan lopen ze namelijk tegen de remklauw. Dus eigenlijk zou ik velgen moeten hebben met bv 8 cm back spacing? Ik denk dat ik er maar een paar spoorverbreders opzet van 1 inch
  10. Hallo Ik heb 4, 10x15 velgen voor mijn 79 er cj7. Met 33x12,5 banden lopen ze aan tegen de bladveren. Kan ik dat alleen oplossen met spoorverbreders? Er zijn toch genoeg cj ,s met 10j velgen en 33 ers ? De velgen passen verder goed. Ze zitten gelijk met de verdikking op de remklauw. Dus de ET waarde is goed . Het zijn wel smalspoor assen. Alvast bedankt voor jullie antwoord.
  11. Jos Bedankt voor de info. Ik heb wel wat foto,s gemaakt , maar ik ff kijken hoe ik ze moet plaatsen.
  12. Hallo Ik ben nieuw hier, volg het forum al wel een tijdje. Heb al veel info van het forum af kunnen halen. Ik ben bezig om een cj7 van 79 van de gond af aan op te bouwen. Met een 6 cil 258 erin. Nu is mijn vraag , passen wielen van een suzuki vitara en sj op een cj7 ? De maat is 10x15 . De steek maat 5 x139,7 = 5x 5,5. Moet passen zou je zeggen, maar deze wielen hebben een ET van 38. Normaal wordt toch een ET van 42 gebruikt bij een Jeep cj7 ? Er komen bfgoodrich 33x12.5 banden op. Alvast bedankt voor het antwoord! Riddick SORRY HAD HEM EERST IN EEN VERKEERD FORUM GEPLAATST.
  13. riddick

    Velgen cj7

    Hallo Ik ben nieuw hier, volg het forum al wel een tijdje. Heb al veel info van het forum af kunnen halen. Ik ben bezig om een cj7 van 79 van de gond af aan op te bouwen. Met een 6 cil 258 erin. Nu is mijn vraag , passen wielen van een suzuki vitara en sj op een cj7 ? De maat is 10x15 . De steek maat 5 x139,7 = 5x 5,5. Moet passen zou je zeggen, maar deze wielen hebben een ET van 38. Normaal wordt toch een ET van 42 gebruikt bij een Jeep cj7 ? Er komen bfgoodrich 33x12.5 banden op. Alvast bedankt voor het antwoord! Riddick
×
×
  • Nieuwe aanmaken...