Spring naar bijdragen

Elmar Donker

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Elmar Donker

  • Verjaardag 11/09/1967

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Elmar Donker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Elmar Donker

    Even Voorstellen..

    Ook jullie bedankt voor het welkom! @ JeePieRo: Inclusief de ondersteuning op de plek waar normaal een wiel zit? Ik geloof dat ik inderdaad al een keer had gezien dat jij ook een groene hebt met verhoogd dak en grijs kenteken. Er staat me bij dat die foto's waren ter gelegenheid van het verhogen, kan dat?
  2. Elmar Donker

    Even Voorstellen..

    Bedankt Beest! Op zoek naar de manier om een foto te plaatsen heb ik ook ontdekt dat ik dit niet in het juiste topic heb geplaatst, sorry! Hier is in ieder geval de foto: Gemaakt terwijl ik bezig was met die antenne, vandaar "het krukje".
  3. Elmar Donker

    Even Voorstellen..

    Hallo allemaal! Sinds een goede week ben ook ik de trotse bezitter van een Jeep Cherokee! Ik heb al wat rondgekeken hier op het forum en vind het geweldig hoe dit echt een club blijkt te zijn. Op dit moment heb ik nog nauwelijks verstand van autotechniek, laat staan van Jeeps, maar ik ben van plan om daar rap verandering in te brengen. Daar zal de auto me waarschijnlijk wel flink bij stimuleren en motiveren denk ik zo . . . . Heel veel info is hier al te vinden zag ik, maar ik hoop dat ik ook wat rechtstreekse vragen mag stellen indien nodig. En wie weet word ik dankzij mijn Jeep en jullie kennis nog eens een echte expert, zodat ik ooit anderen nog eens wat kan leren. Het eerste klusje is al gedaan: het vervangen van de antenne. En nu maar hopen dat deze niet ook afgebroken wordt door één of andere onverlaat. Binnenkort moeten er andere banden op en op niet al te lange termijn zal er ook iets aan de remmen voor moeten gebeuren. Met de slijtage lijkt het wel mee te vallen, maar ze piepen echt vreselijk. Zo, nu eerst eens kijken hoe ik een foto kan plaatsen . . . .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...