Spring naar bijdragen

Sander42

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Sander42

  • Verjaardag 23/05/1963

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Sander42's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Deuren weg spiegels ook weg ,dus moet ik eerst van die raam spiegels halen,in de buurt van Den-Haag niet te krijgen alles al afgebeld.
  2. Probleem gevonden de U beugels van mijn bladveren zaten aan allebijde kanten los,gekke is dat je een rammel verwacht,maar niets van dit aangedraaid hobbelweg genomen,snelweg op en gas gegeven geen problemen meer,hard top er af gehaald,niet te tillen dat ding,soft top er op en weer helemaal blij.
  3. zaterdag gaat tie op de brug ,en dan loop ik alles na alleen ff kijken waar die stangen zitten. Ik hou jullie op de hoogte bedankt voor al jullie informatie
  4. Ik heb het vermoeden dat een kruiskoppeling de oorzaak is,idd de stuurdemper heb ik los gehaald maar die is goed,mijn schokbrekkers idemdito,als ik 85 rijd niks aan de hand als ik 95 rijd over een hobbeltje dan begint het,het lijkt dan wel of de hele voorkant stuitert, vaag sturen doet hij niet stuurd echt heel strak,ook als dit gebeurd,hoewel je het heel erg op je stuur voelt.
  5. nou ok 2x dezelfde foto maar this gelukt bedankt Kameel
  6. ik gewoon wilde een foto van mijn Jeep er op zetten
  7. Ik kruip er straks maar eens onder,zal beginnen met de stuurdemper bedankt voor jullie snelle reacties,heb geprobeerd een foto toe te voegen maar krijg dat niet voor elkaar.
  8. zelfs in het hollands zegt het me niets.stabelisatorstang bedoel je?
  9. Bedankt voor jullie tips ga hem er zo onderuit sleutelen hoewel het gebeurde met een bepaalde snelheid over een hobbeltje,toen ik rustiger reed voelde ik het ook alleen zette het niet door. Wat is een trackbar?
  10. Het was een enorme trilling die het gevoel gaf of de hele voorkant los zat en tot in mijn stuur flink voelbaar was,ik heb geen stuurspeling en mijn Jeep is standaard dus niet verhoogt bedankt alvast voor jullie reactie. En hoe herken ik een kapotte stuur demper?
  11. Hallo allemaal,ben sinds een half jaar de trotse eigenaar van een jeep wrangler 4 L HO uit 1991 .Gisteren ben ik een stuk gaan rijden,ik reed ongeveer 95 km p/u over de snelweg over een hobbeltje,mijn voorkant begon ineens ongelovelijk te stuiteren en kwam er ook niet meer uit ,ik reed de vluchtstrook op en pas toen ik afremde was het weg,heb alles na gechekt maar niets te zien,ik ben voorzichtig doorgereden met ongeveer 75 km p/u ,ik heb het idee dat er een schokbrekker kapot is en de wagen door de bladveren gaat stuiteren, ik rijd dagelijks met de mijn Jeep,dus het is echt een probleem dat ineens op is komen zetten ,is er iemand die het zelfde heeft meegemaakt,of weet wat er aan de hand is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...