Spring naar bijdragen

Geert v Helvoort

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1978

Geert v Helvoort's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Het zal zeker wel verkeerd gaan, maar ik krijg met geen mogelijkheid mijn vraag aangepast (ook niet na het lezen van de FAQ). Ik wilde toevoegen dat het een 41:10 of 4,10 dif betreft. Ik hou mijn hart vast voor de reacties en druk op ENTER Harry (namens Geert)
  2. Mijn steekassen en het dif zijn "in de strijd gebleven" in Sedan. Nou mag dat ook wel na 17 Jamboree's, maar lastig is het wel. Wie heeft er nog een goede vooras Dana 30 (smalspoor) of onderdelen?? alvast bedankt Geert (namens Harry)
  3. Okidoki bedankt, ga ik hem eens mailen. gr Geert
  4. Nee, bedoel die dikke chrome 3d letters, ze zitten ook op een cherokee geloof ik. dus geen folie letters want die heb ik al.
  5. Hoi, Ben op zoek naar 2x2 emblemen 2x jeep voor op de zijkant 2x 4x4 voor op de zijkant en dan in chroom Wie kan mij helpen? Alvast bedankt voor de moeite.
  6. Heu mede jeepers, Ik ben op zoek naar posters van de European Jeepers Jamboree. Ik heb 13 jaar meegereden maar op een of andere manier zijn de posters nooit heel thuis aangekomen, ik wil de huiskamer en schuur wat versieren, wie heeft er wat liggen. Alvast bedankt voor de moeite. En waarom komt er geen foto van mijn jeep aan de zijkant te staan.. Terwijl ik dat wel heb aangegeven.
  7. Ja zo eentje bedoel ik, maar dan zo goedkoop mogelijk.
  8. Goedemiddag, Ik ben al een tijdje op zoek naar een jeep ornament, dit omdat mijn motorkap verstevigingsbalk heeft losgelaten, het is zonde om dit te gaan lassen, heel de lak gaat dan naar zijn mallemoer.. Wil het met zo'n ornament gaan fixen. Heeft er iemand iets liggen? alvast bedankt voor de moeite.. groeten Geert Geertvhelvoort@versatel.nl
  9. Heu mede jeepers, Ik zit met een probleempje, Wie weet er iets van hoe het zit met 4 punts gordels in een polyester body en de keuring? Mag ik de gordels wel monteren met tussen de bouten een dikke sluitring of plaat op het polyester gedeelte of moet dat echt richting het chassis. Alvast bedankt voor de info. groeten geert
×
×
  • Nieuwe aanmaken...