Spring naar bijdragen

micdre

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2003

micdre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ah. ok...das mijn ontwetendheid en mij ook nooit verteld. De Grand Cherokee's die ik heb gehad stonden standaard in 4WD. Ik heb niet zo heel vaak in de 4WD stand gereden op de verharde weg. Maar kennelijk net een keer te veel.....op naar de garage dan maar.
  2. Hoi, Het probleem lijkt vanuit het niets gekomen. (Ik heb de auto nog niet zo lang) Ik heb er zelf niets aan gedaan want ik ben niet zo'n auto knutselaar (waarschijnlijk in tegenstelling tot de meesten hier), aleen liefhebber. Des standen van de tussenbak zijn: 2 HI, 4 HI, N, 4 LO. Bij de twee "4" standen gaat het lampje PartTime branden.
  3. Beste Forum leden, Ik ben nieuw op dit forum, en hoop hier een antwoord te vinden. Mijn Jeep is een Cherokee van 2003. Het is een CRD versie in Sports uitvoering. Ook heb ik diverse Jeep Grand Cherokee's versleten :-) Het probleem is het volgende: Als ik een bepaalde snelheid rijd, zeg vanaf 80 KM per uur, en laat het gas los dan wil de auto naar abrupt rechts. Als ik dan weer gas bij geef wil de auto naar links. Hoe hoger de snelheid hoe abrubter de auto reageert. Waarschijnlijk gebeurt dit ook wel op lage snelheid, maar dan merkt je het misschien minder. Tweede probleem maar misschien gerelateerd aan het eerste en daarom noem ik het hier. Als ik de auto in vierwiel aandrijving zet en ik maak een redelijke bocht, dan is het net of een(of meer) van de wielen niet mee wil. Hij remt behoorlijk af en je hoort een slepend banden geluid. Ik hoop dat een van jullie dit probleem herkent... Groet van een Jeep liefhebber, Michel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...