Spring naar bijdragen

petertav

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over petertav

  • Verjaardag 24/05/1979

petertav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Btw, dit vind ik een heeeeeeele mooie, en van de prijs zou iets afkunnen zegt de verkoper al met er meer af dan hij wil denk ik:-) http://nl.autoscout24.be/Details.aspx?id=256129121&asrc=st|sr,as Dus moest iemand een soortgelijke weten staan voor een zachtere prijs... let me know!
  2. Goeiemorgen iedereen, ik ben Peter wonende in de Durmestreek (nabij Temse in Belgie), en had al lang geleden eens een account aangemaakt op dit forum maar nooit gebruikt. De plannen om een Jeep aan te kopen werden immers redelijk snel terug in de frigo gestoken. Maar nu ik terug ga beginnen rond kijken om eentje te kopen en met name ofwel een Cherokee van voor 1990 of een Wagoneer van voor 1990, en dus ook dit forum meermaals ga raadplegen; toch even voorstellen. Waarom van voor 1990? Wel als Belg omzeil ik zo (of bijna want slechts 34EURO jaarlijkse taksen vanaf 25J) de verschroeiende taksen op voertuigen. En ook vooral omdat ik beide modellen super leuk vind! Dus ga ik op zoek naar benzinemotoren om op LPG te zetten en zo ook dagelijks met de wagen te kunnen rijden. Budget? Tja, een goedkope koop is meestal niet de beste koop... liever een paar (geen Antwerps paar!! =nl een veelvoud van 12) dz-en euro's meer en geen miserie dan een slechte goedkope... Ook heb ik geen flauw benul so far van wat de slechte punten zijn van deze wagens. Zal dus de zoektopic goed kunnen gebruiken... Groeten, Peter.
  3. Hey iedereen, heb eigenlijk nog geen ervaring met Jeeps, of toch zeer miniem, en ben aan het kijken voor een Grand Cherokee +2000 bouwjaar. Wat is nu eigenlijk het verschil tss de motoren 3.1 Turbo diesel en een 2.7CRD? De laatste is een mercedes motor en schakelbak, maar die eerste van welke makelij, merk of wat dan ook? Wat zijn de verschillen, zowel praktisch gaande van geluid tot technisch in onderhoud en de bijhorende kosten als het niet meer zelf te doen is... Vriendelijke groeten, Peter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...