Spring naar bijdragen

feesten2003@hot

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door feesten2003@hot

  1. Hoi Mannen,

    Als je een GC rijdt, moet je of zelf technisch zijn, een dikke portemonee of je moet een mannetje hebben.

    En dan het liefst een mannetje dat dat allemaal doet voor een uiterst schappelijke prijs, zonder je de hoofdprijs aan uren te rekenen.

    Hier op het forum gezocht, en waarschijnlijk houd iedereen zijn mannetje voor zichzelf, maar door het forum goed te lezen en te googelen heb ik hem gevonden, het ultieme mannetje.

    Afspraak gemaakt en hij heeft mijn GC ( ZJ 1998) onder handen genomen, er moest echt van alles aan gebeuren, zoveel zelfs dat ik voor de keuze stond om hem maar weg te doen omdat ik hierop leeg zou lopen.

    Het is een hele waslijst aan grote en kleine dingen, maar de belangrijkste wil ik jullie niet onthouden, achteras gereviseerd, kachel gemaakt, cruisecontrol aan de praat gekregen, gasverdamper geheel uit elkaar en gereinigd,( wou niet meer op gas lopen, zat vol met paraffine) jullie weten dat dit de echte grote kwalen van deze GC zijn.

    Moet je dit bij een offici

  2. Ik heb er een flowmaster super 44 onder (GC 5.9). Super mooi geluid, zet de radio vaak geeneens meer aan.

    Je kan op youtube een beetje zoeken en luisteren (als het filmpje goede geluidskwaliteit heeft) wat jij mooi vindt klinken. Ze zetten er vaak bij wat voor demper ze er onder hebben dus weet je ongeveer hoe het moet gaan klinken. Zo had ik het ook gedaan

    Zoiets dus;

    ja, ik wordt helemaal jaloers als ik een Dodge hoor, alleen van het geluid hoor.

    bedankt,

    Ruud

  3. ik heb vorige week op mijn Jeep GC 5.2 een nieuwe cat laten plaatsen en de einddemper vervangen met een cherrybomb. Whahaha, dat is wel even andere koek. Sommige jongens van de garage dachten dat het een 6 in lijn was, totdat de demper weg was... gekocht bij grandcherokeeparts.

    Grappig genoeg voorziet de nieuwe cat + cherrybomb voor een veel snellere acceleratie en veel betere afrol, maw: geweldige move van mijzelf mag ik wel zeggen. Nu maar een nieuw projectje: KN filter, goed voor de motor, nog beter voor de controle.

    dankje,

    ik had al veel gelezen over de cherrybomb, dat hij een gaaf geluid geeft, maar niet lang meegaat.

    Ruud

  4. ja hoor dat past gewoon,komt er bij mij ook op.

    ook vanwege de luchthappers. zie er mooier uit.

    en koelt dan nog beter.

    ik heb ook al het interieur van de 5.9 er in zitten.

    dank je voor je reactie, aan een interieur had ik nog niet gedacht, heb je alleen de stoelen of ook het dashboard,

    ik heb nog veel dingen op mijn lijstje staan wat eraan opgeleukt moet worden. heb nu de originele radio/ casette / cd speler erin, sidebars, chromen grill.

    mettertijd zal ik foto's plaatsen.

    groet,

    Ruud

  5. hoi Mannen,

    weer een vraag over mijn GC uit 5.2 1998

    mijn achteras maakt lawaai, daar ik grijs kenteken rijd en er niks gedempt wordt door een achterbank is het niet leuk rijden.

    mijn garage zegt dat er een nieuwe ( ruil)achteras in moet, maar hier zie ik jullie praten over de lagers vervangen voor relatief een stuk minder kosten.

    wie heeft er gelijk, ik heb gewoon 2 linker handen ( eigenlijk niet handig met een GC) maar goed, wie kan mij helpen?????

    Ruud

×
×
  • Nieuwe aanmaken...