Spring naar bijdragen

Jeepthroat

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Jeepthroat

  1.                                                   4x4 Het Noorden



    Wij zijn een vereniging die zich ten doel stelt het organiseren van evenementen voor 4x4 aangedreven voertuigen. Hierbij ligt de nadruk op voertuigbeheersing en niet op snelheid. Alle merken 4x4's zijn bij ons welkom. Het merk Jeep is de oorsprong van onze vereniging en is ruim vertegewoordigd.



    Zoals de naam reeds zegt opereert onze vereniging in het Noorden van Nederland, met name in Friesland, Groningen en Drenthe maar we hebben ook leden uit andere delen van Nederland. De vereniging heeft leden die minimaal 18 jaar zijn. In verband met de locaties die we gebruiken is het ledenaantal gemaximeerd op 250 actieve leden.

     

     

     

    Voor 2009 kost een lidmaatschap 75 euro en eenmalig 12,50 inschrijfgeld. Er zijn voor gewone evenementen dan geen bijkomende kosten.

     

     

     

     

     

    De evenementen die we organiseren zijn in principe bedoeld voor leden. Een beperkt aantal evenementen zijn ook toegankelijk voor niet leden als daarvoor genoef ruimte aanwezig is. De meeste evenementen vinden in het Noorden van Nederland plaats, we proberen minimaal een keer per jaar een meerdaags buitenland evenement te organiseren.



    Tot voor kort waren we in staat om jaarlijksde beroemde nacht van 4x4 Het Noorden verdeeld over meerdere terreinen te organiseren. Helaas is dat niet nu door gebrek aan geschikte locaties niet mogelijk. Zodra dit weer mogelijk is zal deze nachtrit weer georganiseerd worden.

     

     

     

     

     

    Om de evenementen te organiseren hebben we een evenementen commissie. Deze commissie zorgt dat op de evenementen routes worden uitgezet, gevaarlijke of kwetsbare plaatsen worden afgezet en beschermd en staat de leden met raad en daad bij, samen met materieelbeheer, transport van de cateringwagen en het opzetten van de verenigingstent is de E.C. het fel kloppende hart van de vereniging.



    De leden hebben onderling een gedragscode afgesproken, deze ligt besloten in ons algemeen reglement. De rode draad die hierin is veiligheid voor jezelf, medeleden, omstanders en de natuur. De vereniging onderschrijft de groene code van het FNTC.

     

     

     

     

     

    Op de evenementen word onze eigen catering ingezet waar koffie, frisdrank en onze bekende MUDburgers kunnen worden gekocht. Deze catering vormt het middelpunt van onze evenementen.



    Met een oplage van ca. 300 geven we 3 keer per jaar het full-color verenigingsblad de Mudinfo uit, hierin worden de evenementen en leuke verhalen beschreven door middel van foto’s en tekst, wordt het de jaar agenda bijgehouden en worden onze sponsors met hun advertenties onder de aandacht gebracht.



    Naast dit medium is onze website belangrijk binnen onze vereniging. De communicatie binnen het bestuur en tussen het bestuur en de leden moet voor een belangrijk deel via deze site worden verzorgd.

     

     

     

     


    Kijk voor meer informatie op de website van:
    4x4hetnoorden

    Wil meer informatie dan kan je mij natuurlijk ook persoonlijk mailen

    voorzitter@4x4hetnoorden.nl

    Theo van de Lustgraaf

  2. Zoals sommigen van jullie misschien al weten, studeer ik sinds September aan de FotoAcademie in Amsterdam. Voor mijn Vrij Werk wil ik (onder andere) een portretserie maken van de trotse Jeep eigenaar en zijn of haar Jeep.

    Ik zoek dus mensen die in hun dagelijks kleding (strak in pak, of overall, alles er tussenin, afhankelijk van wat je normaal overdag draagt) op de foto willen naast de Jeep. Het wordt een serie waarbij iedereen min of meer op dezelfde wijze op de foto gaat, zodat er een hele duidelijke eenheid tussen de foto's ontstaat. Ik zou het leuk vinden om een mengeling van oude en nieuwe Jeeps te fotograferen. Mooi is natuurlijk iemand die overdag in pak zijn werk doet, naast een zwaar aangepaste Wrangler. De oudere, klassieke, modellen zijn natuurlijk ook prachtig om te portreteren, maar ook de gewone, standaard Jeeps (nieuw of oud) wil ik graag meenemen. Mensen met meerdere Jeeps mogen wat mij betreft met één of alle Jeeps op de foto.

    Aangezien men op de FotoAcademie niet snel tevreden is, bestaat de kans dat de foto's over moeten, die mogelijkheid wil ik graag open houden. Ik kom uiteraard naar jullie toe, met al mijn apparatuur. Als het goed is hoeft zo'n fotosessie niet langer dan een uurtje, misschien twee, te duren.

    Als tegenprestatie wil ik iedere deelnemer een mooie print van de uiteindelijke foto geven.

    Dit moet allemaal in Januari klaar zijn, dus in de komende maanden wil ik foto's gaan schieten. Bewust niet op evenementen, omat ik de mensen in hun dagelijkse outfit wil hebben.

    Als er Jeepers zijn die mee willen werken, dan graag aanmelden via PM.

    Alvast heel erg bedankt!

    Je kan eens langskomen in Hoofddorp, een CJ5 uit '75 in restauratie en een YJ uit 1988. OOk nog een berg andere auto's...Opel GT uit 73, Volvo Amazone GT uit 67, Chevvan uit 1981, BMW 525 TDS en een mazda 323F uit 92

    Het is maar een Hobby!:thumbsup:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...