Spring naar bijdragen

Rdh01

Forum member
  • Aantal bijdragen

    154
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Rdh01

  1. Graag als je hem hebt laten nakijken even op het forum vermelden...........

    ik heb n.l. het zelfde probleem.

    als ik rij en dan gelijk na de rit de motor uitzet lekt hij links voor (bestuurders kant) net onder de radiateur, dit doet hij niet als ik de motor na de rit even stationair laat draaien. Ik kan ook zo geen lekkage zien misschien dat ze bij jouw iets vinden. anders pers ik hem volgende week zelf even af.

  2. Beste Keessie,

    ik weet dat bij mijn vorige wagen die ook op lpg g3 liep dat hij altijd storing aan gaf van de injectors en dat kwam inderdaad door dat hij op lpg liep.

    En de storing van de O2 meter is volgens mij inderdaad de Lambda Sensor.

    je kan proberen om er een andere lambda sensor in te zetten, die dingen slijten ook.

    succes

    Richard

  3. @ beagle : was idd steeds hetzelfde apparaat, overigens wel een waarvan ik weet dat het zeer regelmatig gebruikt word.......

    Meet hem toch eens bij een andere garage, heeft bij mij wel eens geholpen, flink hoog in de toeren er heen racen en dan meten.

    Succes

  4. Nee geen last van, maar ergens op het forum staat hoe je dat aan kan passen dmv een schroefje iets uit te draaien zodat de stuuruitslag minder word.

    hier http://www.jeepforum.nl/showthread.php?t=14067&highlight=stuuruitslag staat het maar de foto's zijn verwijdert, misschien Pedro even een pm sturen

    gr,

    Richard

  5. ja hoor het is gelukt...............maar........het lijkt mij achter niet "echt je van het" het lijkt of de veer makkelijk weg kan schieten of heb ik iets verkeert gedaan. ik bedoel dus dat de buis waar de 2"ring over gaat bijna niet te zien is zoals bij de voor as.

    de foto's van de complete auto met de nieuwe grotere banden 245/70/16

    komen bij "wat heb jij vandaag aan je jeep gedaan" te staan

    post-2912-12873025741508_thumb.jpg

    post-2912-1287302574829_thumb.jpg

  6. Die 275/70 banden zijn zo ongeveer gelijk aan 31". Ga nog even goed na of dat zonder meer onder jouw ZJ past. Kameel stelt die vraag niet voor niets denk ik.

    Ik heb op een andere school gezeten, maar volgens de methode die mij is bijgebracht zijn die banden ongeveer 4cm groter in diameter.

    klopt helemaal wat je opschrijft op een klein dingetje na, ik heb nooit gezegd dat ik er 275/70/16 op wilde maar 245/70/16.

    een klein beetje van de bumper aftrimmen moet voldoende zijn volgens mij.

    en over die school gesproken rekenen hebben ze je daar goed geleerd maar lezen was wat moeilijker :whistle: (geintje) toch bedankt voor het meedenken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...