Spring naar bijdragen

niek

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door niek

  1. Ik heb mijn JK Rubicon nu 2,5 jaar en heb er 94000 km mee gereden. Hij is ook nog 3,5-4" verhoogd en 35" banden en ik vind het comfort zeker aanvaardbaar. Natuurlijk iets meer herrie en bij slechte wegen of harde wind moet je iets meer sturen maar het is prima te doen. Ook hard rijden is geen probleem ik rijdt als het effe kan 140-150 :bye1:

  2. Een deel is zeer herkenbaar zoals:

    stuurdemper,niet te tanken,lekken,roesten,klapperende motorkap enz.

    Een aantal problemen zijn opgelost door de dealer (Kien) die in mijn geval ook altijd klaarstaat ondanks dat ze daar de oplossing soms ook niet weten.

    Maar als je zo'n rare auto wil rijden dan moet je blijkbaar soms ook maar wat ellende erbij nemen. Sommige problemen heb ik zelf opgelost zoals de hele auto 10 cm verhogen, andere schokdempers en zwaardere stuurdemper en een Dinitrol behandeling.

    Alles te samen heb ik er nu bijna 70.000 km mee gereden tot nu toe nooit echte problemen gehad en het blijft een heel leuk ding

  3. Ik wil op mijn wrangler unlimited 35" banden monteren. Uit alle info die ik tot nu toe heb verzameld lijkt het dat je dan minimaal 2.5 en beter nog 3" omhoog moet.

    Omdat ik zo.n 40.000-50.000 km per jaar rij wil ik vooral een zo goed mogelijke wegligging overhouden

    Verder blijkt in de praktijk de werkelijke verhoging soms veel minder te zijn dan in theorie zou moeten.

    bijv 4'' Rancho plus 35'' banden zou ong 13,5 cm moeten zijn. In werkelijkheid meette ik 9 cm.

    Goede raad?

  4. Het voltanken van mijn Wrangler Unlimited 2.8 diesel gaat erg moeizaam. Ik heb al geprobeerd op allerlei manieren het vulpistool in de dop te hangen en maar heel voorzichtig litertje voor litertje erin laten lopen.

    Het lijkt mij een ontluchtings probleem. De dealer heeft er al vaker van gehoord maar (natuurlijk) geen oplossing.

    Heeft iemand een goed idee?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...