Spring naar bijdragen

Jeepton

Forum member
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Jeepton

  1. Hoi Ron,

    Als het idd je rembanden zijn moet het carter van de automaat er weer onderuit (en leeg natuurlijk;)) er zit 1 afstelpunt in de bak en eentje aan de buitenkant. de binnenste helemaal in draaien en dan 2slagen uitdraaien, en de buitenste ook helemaal in en dan 2,5slagen uitdraaien.

    "meestal" gebeurd dit bij het verversen.

    Suc6

  2. P403 EGR Solenoid Circuit [ An open or shorted condition detected in the EGR solenoid control circuit]

    P703 Brake Switch Stuck Pressed or Released [Incorrect input state detected in the brake switch circuit. (Changed from P1595).

    P1130

    P0234 Turbo/Super Charger Overboost Condition [Manifold pressure reading above turbocharger over-boost limit detected during engine operation]

    http://www.wjjeeps.com

    Hier kan u de foutcodes vinden voor uw wj

    suc6

  3. Hopelijk ben je niet vergeten de rembanden af te stellen de "kickdown band" aan de buitenkant van de versnellingsbak en de "lowreverse band" aan de binnenkant van de versnellingsbak!!!!

    En als je idd de juiste olie heb gebruikt zal het daar niet aan liggen, heb zelf compleet ververst met Kendall en dat is ook niet het merk van de dealer :thumbsup:

  4. Bij het linksafslaan hoor ik een bonk onder de auto GC 1996 ZJ, nu heb ik eronder gekeken alles ziet er op het eerste oog goed uit en zit vast, schokbrekers lijken ok, inveren/uitkomen gelijk stil!!!! Schroefveren zagen er ook goed uit!! Nu zag ik dat het voordiff wel iets raakt (geraakt heeft klein streepje op .......)

    Iemand nog suggesties?

    Alvast bedankt

    Ton

    P.S hoor net van m'n vrouw dat hij het ook doet op een slecht wegdek, misschien toch schokbrekers!!!!!!!! Aan het stuur voel je niks en hij ligt voor de rest goed op de weg!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...