Spring naar bijdragen

dirk 1

Forum member
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door dirk 1

  1. wat moet je doen als je schoonmoeder waggelend door de tuin wandelt???   nogmaals schieten  :thumbsup:

     

    een parachutist springt uit het vliegtuig, na een tijdje trekt hij aan het koordje om de parachute te openen, maar het lukt niet. dan maar het reserve touwtje om de noodparachute te openen, maar lukt ook niet! zegt de parachutist "potverdorie val nu dood" 

  2. besten, na wat gekraak in de achteras heb ik het differentieel opengemaakt, de buitenste rollagers zijn aan vervanging toe, na een grondige inspectie heb ik niets abnormaal kunnen vaststellen. het enige wat mij opviel is dat er waarschijnlijk iets vergeten is bij een vorige montage in het differentieelhuis. wie heeft antwoord? zie foto  

    is er een duidelijke manual van de onderdelen achteras, wat waar zit??

    post-15159-0-93381000-1411417765_thumb.j

    post-15159-0-27626000-1411417788_thumb.j

    post-15159-0-61039400-1411417814_thumb.j

  3. Een nieuwe brandstofpomp levert 4,1 bar aan druk, misschien toch te weinig brandstofdruk?

    vandaag de brandstofpomp gecontroleerd en ja hoor het probleem is opgelost! :D  de brandstofpomp leverde genoeg druk maar kon niet voldoende brandstof debiet leveren. in de pomp zelf waar de brandstof aangezogen wordt zit nog een extra filter ingebouwd, die filter zat bijna vol smurrie.  met remmen reiniger om het vuil zoveel mogelijk eruit te krijgen en dan de pomp een 5 tal minuten laten draaien in diesel. alvast bedankt voor de vorige reacties en meedenken!! :)

    mvg dirk

  4. code 43: Misfire. 

     

    Kan dus van alles zijn in het ontstekings gedeelte. Bobine, kabels, rotor, verdelerkap, bougies.

    vervangen; rotor, verdelerkap, bobine, nieuwe bougies, map sensor, benzinedruk 2 bar met het regelventiel afgekoppeld 2,8 bar gemeten aan het brandstofilter, rara ra wat kan het nog zijn. ik zoek verder. zaterdag terug eens uitlezen op foutcodes. is het mogelijk dat er een scheur in de uitlaatcollector is en de uitlaatsensor niet het juiste meetresultaat kan weergeven?

    alle tips zijn welkom.

    grt dirk

  5. Je hebt de Jeep een maand. Al onderhoud gedaan? 

     

    Daar zou ik mee beginnen, bougies, kabels, rotor en verdelerkap. Filters en sapjes vervangen. Eerst zorgen dat de basis in orde is.......

    Daarna foutcode's wissen, na storing uitlezen. Dan verder zoeken.

    de factuur van onderhoud garage was erbij bij de aankoop, olie,filter,versnellingsbakolie,diff olie,bougies vervangen. de verdelerkap,rotor,kabels, bobine zijn nog niet vervangen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...