Spring naar bijdragen

marcel van den berg

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door marcel van den berg

  1. beste deef, hier wat extra (juiste) informatie, yj 1987, 6.5 liter diesel automaat, quadratrack, continu 4wd, tijdens de bouw zijn er veel dingen weer veranderd, mijn plannen voor de volgende weken zijn : verenpakket wisselen voor een 4" heavy duty pakket, achter aandrijfas vervangen, en de banden wisselen voor 37". andere spatschermen van bushwacker. heb nog iets meer werk dan 2 weken, heb een remleidingpakket van rvs besteld, duurt ff , brandstofleidingen en radiateur moeten ook nog op maat gemaakt worden. vierpunt gordels monteren en nog wat werk aan de tranenplaat en de bedrading. dan moet ie wel een keer klaar zijn.

    Oja ,bumper en lierplaat wordt glimmend rvs (dit is niet de orginele bumper)

    heb ik al, werk en plezier zo veel mogenlijk gescheiden houden

  2. Allereerst zeer veel respect voor het vele werk wat hierin is gaan zitten. Want als de foto's 1 ding duidelijk maken is het dat wel. ;)

    En het ziet er zeker imposant uit.

    Persoonlijk vind ik bepaalde dingen niet mooi, maar het is ook niet mijn auto :yes: En zet ik m'n vraagtekens bij een paar beslissingen die tijdens de bouw genomen zijn en ben trouwens wel benieuwd naar de reden waarom die beslissingen genomen zijn.

    Ik hoop van harte voor de eigenaar dat hij hem door de diverse keuringen heen krijgt en er van 't zomer lekker mee op de boulevard van Scheveningen kan cruisen en er fijn mee door het terrein kan :blink:

    Ben benieuwd naar het eindresultaat over 2 weken.

    (oh ja, die klokjes zijn idd super!)

    4" heavy duty verenpakket, moet goed zijn, toch?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...