Spring naar bijdragen

boefke

Forum member
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door boefke

  1. ja dan me bull bar maar te koop die ik erop wilde zetten...had ik hem er maar op gezet :whistle: ...maar ja dat is achteraf....nu dus te koop als nieuw bull bar zie foto met verleng stukken en bouten....heb er zelf ?200,- voor betaald dus hier gaat hij ook voor weg.

    het is niet deze op het plaatje mijne is nog nooit gebruikt.

    en nee kan hem niet op de volgende zetten word beetje te druk. :ph34r:

    bullbarwo7.jpg

  2. Ik heb m al een HINT gegeven! :whistle::lol: (kijk maar bij zijn berichtjes!) :lol:

    wil wel ff uit de doeken doen dat ik heel zwaar auto ongelukje heb gehad waardoor kleine herssenen zijn gekraakt (geintje) en daardoor me speling soms K¤¤¤¤t peren. dus vergeef me gebruik gewoon dat ik blonT ben maar voor auto handel tja....nie echt slim. :unsure:

  3. heb die jeep Perfomance nu wil ik graag weer een jeep maar een op diesel nu kom ik bij deze uit deze is het mogelijk om me stoelen over te zetten in deze jeep ?

    ja wist niet goed waar ik het neer moest zetten dus vandaar ff hier tis niet echt tecnies de vraag is dus of het gaat met electra en de maat enzo.

    weet iemand dit ??

    ben leek als het hier om gaat. :P

    ja blonT he :thumbsup:

  4. Daarom wil ik ook foto`s op de site zodat we kunnen zien wat er nodig is om hem zo snel mogelijk weer op de weg te zien <_< !!!!!! We hebben al een aantal projecten gezien waar medeJeepers bijspringen met (overbodige) onderdelen :thumbsup: zodat de ander weer goed geholpen de weg op kan ( euuhhhh ,daar moet jij alles vanaf weten ED.. :rolleyes: .) .....blijft toch een soort van Jeepfamilie ( wat voor type of soort je dan ook rijdt ..)

    Dus geen leedvermaak in het spel ( deze keer dan.... <_< )

    ik zeg al eerst ff kijken wat verzekering zegt daarna ff kijken waar ie recht getrokken kan worden.....en dan de onderdelen...zal proberen me foto toestel vanmiddag niet te vergeten. :worshippy:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...