Spring naar bijdragen

memphisjeep

Forum member
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door memphisjeep

  1. Vandaag effe lekker aan de jeep gewerkt men uitlaat verandert een cherry bonb er onder geplaatst mooi geluid en toen hij stationer stond te draaien zag ik gelijk waar hij lekte inderdaad de achterste keerring zag het er gewoon uitdruppelen dus hopen op nog een paar droge dagen om de keerring te vervangen ,Wat voor type olie is nou het best had gelezen 20W40 of is 15W40

    beter en wie weet hoeveel er in het blok gaat.

  2. zo hallo dat zijn een hoop antwoorden teneerste Ab zal inderdaad eerst alles goed schoon moeten maken om te kijken waar het vandaan komt,marco de olie is niet rood en de olie komt aan de voorkant in de buurt van de startmotor daar langs komt het,naar mijn idee het is rot zoeken want meestal s,avonds zie je niet veel en ik heb geen garage dus op straat.

    En cherokeechief ik heb men motor geruild voor de jeep dus particulier kan hem wel bellen of hij dit probleem ook had

  3. Hallo ik ben Ruud heb sinds 4 weken een jeep cherokee wagoneer uit 1983 heb al wat amerikanen gehad maar dit is het toch wel.

    Mijn vraag is als de motor koud is geeft hij iets boven de 40 aan oliedruk zodra de motor warm is gaat hij naar de 0 toe.

    als de auto tijdje stil staat lekt hij vrijwel niet als ik gereden heb lekt hij wel,heb er al wel even onder gelegen maar het weer werkt niet echt mee iemand

    hier ook ervaring mee toevallig.

    ps heb al een hoop dingen opgestoken op dit leuke en ook wel handige form.

    gr ruud

×
×
  • Nieuwe aanmaken...