Jump to content

Ab

Moderators
 • Content Count

  11234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  149

Ab last won the day on March 21

Ab had the most liked content!

Community Reputation

269 Excellent

2 Followers

About Ab

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 08/02/1967

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1986

Recent Profile Visitors

13774 profile views
 1. Wil je Jeep rijden of minder belasting betalen? In het laatste geval,niet kopen! Je betaalt je sowizo blauw aan belasting, en dan is de MRB nog niet eens de meeste....,đŸ¤Ē😄
 2. .....en van 9 jaar stof afgeblazen.😉 Goed bezig Otto en Dennis! 👍
 3. Onder de motorkap, in een kastje. https://fusesdiagram.com/jeep/fuses-and-relay-jeep-grand-cherokee-2005-2011.html
 4. Wat laadstroom betreft, de electrische verbinding / stekkers van dynamo en PCM controleren. Check ook de massa verbindingen. Waarschijnlijk ÊÊn of meerdere punten met corrosie. Uitvallen van de instrumentencluster is meestal de stekker onder de cluster. Mocht je ooit lekkage bij de voorruit hebben gehad, controleer dan zekeringen box rechts bij de voeten heel goed, ook alle stekkerverbindingen op deze box.
 5. Altijd Mopar sensoren gebruiken, imitatie geeft vaak problemen. Jeeps zijn gevoelige wagens, wat dat betreft.😄
 6. Hallo Hans, Lastig te zeggen met zo weinig informatie.... Slecht starten, roken, knallen en zwarte bougies zou ook zomaar een onstekingsprobleem of slecht mengsel (dus carburateur) kunnen duiden. Ook een gereviseerd blok loopt dan heel slecht. Om te bepalen of het blok daadwerkelijk goed gereviseerd is, is zo van buitenaf lastig te beoordelen. Je zou een compressietest kunnen doen, en oliedruk nauwkeurig nameten, dat geeft meestal een aardige indicatie. Wat zegt de verkopende partij hier over? Ik neem aan dat je deze problemen daar ook aangekaart hebt?
 7. KEYPARTS GAS TANK SUPPORT FRAME CROSSMEMBER FOR 87-95 JEEP WRANGLER YJ 0480-262 Prins Truck shop in Nieuwleusen is dealer van Keyparts. Jeepparts in Vuren Jan het vast ook leveren.
 8. Jaja, de eerste twee zijn model / speelgoed auto's.... Beter even bij de kringloopwinkel kijken. Kun je ze na gebruik gewoon weggooien.
 9. Vast een foutje van de Shell..... Hopelijk sta je nu niet aangemerkt als "tanken zonder te betalen" Daar kun je wel een hoop gezeur mee krijgen. Het tankstation heeft ongetwijfeld jou kenteken geregistreerd. Misschien even met ze bellen?
 10. Echt weer zo'n fijne ouderwetse TPS storing 🙂
 11. Bij het optreden van de ze storing gaat de motor in "limp mode" (in Nederlands "nood loop") Het zou kunnen dat dit een hogere temperatuur als normaal tot gevolg heeft. Een nieuwe thermostaat gaat dit waarschijnlijk niet oplossen. Ik zou eerst de versnellingsbak storing gaan oplossen, daarna de hoge temperatuur. Weet je garage eingenlijk wel wat ze aan het doen zijn? Of wordt er gewoon wat geprobeerd en nieuwe onderdelen erin geschroefd?
 12. Welkom Nikki! Foutcode P0871 is een storing gerelateerd aan het electrisch circuit van de druksensors van de bak. De FSM zegt er het volgende over: P0871 JEEP OD Pressure Switch Rationality Fault Possible causes – OD Pressure Switch harness is open or shorted – OD Pressure Switch circuit poor electrical connection – Faulty OD Pressure Switch – Internal transmission damage – Faulty Engine Control Module (ECM) – Faulty Transmission Control Module (TCM) Checken en uitsluiten dus! Heeft je garage dit ook gedaan?
 13. Ab

  Weer terug!

  Welkom terug Indro! W.b.t. onderhoud, de sapjes netjes volgens schema vervangen en check ook regelmatig de kogelgewrichten van de wielophanging. Die is heel anders als bij jou vorige Cherokee..
×
×
 • Create New...