Jump to content

Rodapro

Forum member
 • Content Count

  481
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rodapro last won the day on November 17 2016

Rodapro had the most liked content!

Community Reputation

14 Neutral

About Rodapro

 • Birthday 03/31/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haarlem

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Top thanks. Ik wist niet dat hun ook velg reparatie deden. Ik ga er van de week eens langs.
 2. Hey hoi, Ik heb een kromme velg onder mijn jeep TJ zitten. Wanneer die achter zit heb ik er op zich niet zo'n last van. Maar omdat ik zo af en toe voor en achter wel wil wisselen om het rubber van de banden een beetje optimaal te benutten, is het wel handig als die slag uit de velg is. op de vooras geeft hij namelijk een irritante trilling. Wie weet er een bedrijf, liefst ergens in de buurt van Haarlem die deze velgen kan richten. Ik heb 15 inch/10J stalen velgen. Thanks voor je reactie.
 3. Met de verstelbare draag armen kun je het caster afstellen als je last krijgt van een DW
 4. Ik heb denk ik nog een 2 inch set liggen met verstelbare draagarmen voor voor
 5. Hey, Kun je bij Rilland gewoon het terrein op om te rijden of is dit een beheerd terrein? Kan daar niet zoveel over vinden op het internet. Thanks voor de reacties 👌
 6. Mag op slot.
 7. Het is al een oude toppic, maar ik heb hele slechte ervaring met deze mensen. Heb daar voor mijn TJ een radiator gehaald. Deze was binnen een maand lek. Kon onder garantie ruilen voor de volgende. Het zelfde verhaal, ook lek binnen een maand. Vervolgens de 3e opgestuurd gekregen........je voelt hem al aan komen. Ook lek. Nu mijn geld terug gevraagd, en gekregen. dat dan weer wel. Het bedrijf is een loods in Alkmaar waar, geen nederlandse mensen, werken. het is niks meer dan een opslag. Ik heb nu gewoon een originele gekocht via Automaterialen bedrijf Rijsberg
 8. Heb nog wel een FSM digitaal. die wil ik voor een klein vergoeding best wel delen. 😉
 9. De gene die ik via AliExpress heb waren 60 euro per paar, zitten er ondertussen 2 jaar op. Zomer en winter, weer en wind en werken prima. voor dat geld vond ik het wel de moeite waard om te proberen. Zal wel mazzel gehad hebben met de kwaliteit 😉 Heb nog even gekeken in mijn bestel geschiedenis, maar kan niet meer zien waar ik ze besteld heb.
 10. hoi 
  led lampen ali 
  heb je linkje van je aankoop ?

   

 11. Hoi, zag dat je een K&N filter set voor een TJ hebt liggen. Zou je daar eens een foto van kunnen sturen als je deze wilt verkopen>?

  Groeten, Bart

  Bartvanderbruggen@gmail.com

  06-46198809

 12. Hey Jordi, ik heb deze liggen en eventueel ook de rest van de set liggen met K&N inleg filter. Groet’n Rody
 13. Als ik het goed begrijp kan ik de twee door lussen aan elkaar. waar kan ik dit het beste doen en aan welke lus ik door? Rem aan richting of richting aan rem.
×
×
 • Create New...