Jump to content

Patz

Forum member
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat bleek nou, het was idd iets met de remklauw, de remblokken zaten niet goed meer vast en gingen dus klapperen, ontdekt bij routinecontrole van de remblokken. Beetje laswerk bij de remklauw was de oplossing!
 2. Gemeten met multimeter, allemaal rond de 12 ohm. Maar ja, dan kunnen ze nog vuil zijn. Ze zagen er allemaal behoorlijk oud uit, misschien is het slim om eerst de injectoren te vervangen.
 3. Ja, moet ik ook doen. Thanks! De brandstofdruk was overigens prima. Dus het ligt niet aan de benzinepomp. Het zoemen zou je kunnen horen omdat het een kleine benzinetank is door de onderbouw LPG tank.
 4. Vraagje! Ik rij zonder problemen op LPG, op benzine is de motor plots bijzonder slecht gaan lopen. Omdat ik van de zomer wellicht (we mogen hopen toch ) wat langere ritjes wil gaan maken wil ik het 'benzine' ding toch aanpakken (injectoren schoonmaken of vervangen etc etc) Je moet je voorstellen; op benzine schud de motor - zeker als hij vermogen moet leveren-. Hij doet het wel, vooral op de snelweg trilt het alleen meer maar gaat het wel. Schakel ik tijdens het rijden weer terug naar LPG is het gelijk over en loopt de motor weer geweldig. Nu viel mij laatst op dat ik de benzinepomp (ik denk d
 5. Hi! De voorstoelen in mijn XJ zijn slecht te verstellen, ik zie nu twee voorstoelen te koop uit een ZJ. Weet iemand of je ZJ stoelen makkelijk in een XJ kan plaatsen (ook wat electronica betreft)? Thanks weer voor het meedenken! Groet! Patz
 6. Kan dat problemen overleveren? Een te lage concentratie koelvloeistof? Misschien hopen dat het niet -20 gaat worden?
 7. Ah! Super. Dat verklaard een boel! Thanks! Heb ik nog een mooi voorraadje koelvloeistof over!
 8. Laagste slang (onder) bij de radiator. Heel veel lager kan het niet toch?
×
×
 • Create New...