Jump to content

michel1972

Lifetime Members
 • Content Count

  6041
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

michel1972 last won the day on December 9 2020

michel1972 had the most liked content!

Community Reputation

141 Excellent

About michel1972

 • Rank
  Why So Serious
 • Birthday 03/03/1972

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  (Nog)Geen Jeep
 • Bouwjaar
  N.v.t.

Recent Profile Visitors

11260 profile views
 1. Er zijn een paar onafhankelijke garages die jeep georiënteerd zijn maar of die ook nieuwere modellen zoals jouw 2007 jeep behandelen is maar de vraag maar is altijd het proberen waard. Die namen worden wel genoemd hier op het forum en kan je ook vinden.
 2. Welkom hier en gefeliciteerd. Praat me even bij Oldtimer...........? Bedoel jij niet Youngtimer? Dat is interessant als je hem zakelijk rijdt en dat zal dan ook het geval zijn bij jou neem ik aan. Elke jeep dealer / garage is een specialist als het gaat om dergelijke auto's. Bedenk wel goed dat dergelijke garages ook iets andere prijzen hanteren dan een niet jeep dealer / garage die misschien net zoveel kennis heeft maar onderaan de factuur een iets leuker bedrag heeft staan.
 3. Een oude auto op leeftijd die af en toe wordt gebruikt kan je zomaar meer gaan kosten per maand als een jongere auto die iets meer gebruikt wordt. Zodra je jeep gaat rijden zullen de kosten nooit aangenaam blijven. Velen gingen je voor en velen rijden inmiddels wat anders. Een jeep heb je vaak uit liefde en niet om goedkoop te kunnen rijden. Die jeep is nog niet gemaakt.
 4. Er zijn cherokee's van 88 of ouder die binnen deze regeling vallen. besef wel goed het volgende. Jij geeft aan graag goedkoop te willen rijden en zo min als mogelijk te willen betalen maar dan zit je met een jeep bijna nooit goed.
 5. cherokee van het bouwjaar 1995. de garage waar de auto te koop staat zegt dat het 90 € per 3 maand is. ( gewicht massa ledig 1421, provincie overijssel) volgens de rdw valt de auto in een soort historisch voertuig regeling waardoor de wegenbelasting de helft is van het normale tarief Wij zeggen niks anders dan dat die regeling niet bestaat daar jij bovenstaande schrijft en beweert. De oorspronkelijke regeling kennen wij allemaal wel maar jij was degene met hoe heet dat ook alweer. De klok hebben horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt.
 6. Als je auto 1 jaar oud is en je schorst hem voor 3 maanden betaal je ook minder wegenbelasting. Denk dat je je toch ff goed moet gaan inlezen want wat je schrijft klopt niet. Verder moet je niet denken dat een 2.5 liter zoveel zuiniger zal zijn als een 4 liter uitvoering en als je verhaal nog steeds klopt dat je geregeld een zware aanhangwagen wil gaan trekken ben ik benieuwd hoe blij je zal zijn straks met je 2.5 liter Cherokee.
 7. Toyota Prius 1.8 Hybrid zit al op 114 gram per km. ik zeg sloop een Tesla en gooi dat hele pakket in die Cherokee en je hebt een jeep die onder de 50 gram zit voor iets meer dan je budget. Ik zeg doen!
 8. 196 euro voor 3 maanden en Overijssel heeft geen speciale MRB regels die elders niet gelden. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/auto-en-vervoer/content/hulpmiddel-motorrijtuigenbelasting-berekenen Verder zie ik genoeg info op het internet staan hoe de CO2 berekend wordt bij personenauto’s. Niet te snel opgeven en dan komt het helemaal goed.
 9. Bijna klaar zo te zien. Heb met plezier altijd alles gelezen in dit topic
 10. Tja de 1 noemt het een totale revisie en de ander noemt het anders. Gas erin, kop nog ff aanpassen en je hebt voor 9K een jeep met 430000 km op de teller. Ik zeg doen!
 11. Ed, De meeste XHD velgen zijn 9 inch breed bij een JK en de band is 11 inch breed. Het verschil zal toch niet zo groot zijn tussen 1.2 en 1.6 bar bandendruk dan.
 12. Denk dat het weinig verschil geeft in het terrein of je de banden op 1.2 bar of gewoon met 1.6 bar erin gaat rijden in het terrein.
 13. Internal Beadlocks werken goed maar moet het ook goed en netjes ingebouwd worden. Niet iedereen is daartoe in staat zelfs al is het simpel werk. Stond pas een dikke JK te koop met internal beadlocks. Ze hadden netjes de gaatjes in de velgen gemaakt maar deze niet behandeld. Nu waren het gewoon roestbulten geworden. Dat vond ik er zonde uitzien bij een dergelijk dikke bak.
×
×
 • Create New...