Spring naar bijdragen

stefgs

Forum member
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over stefgs

  • Verjaardag 14/09/1964

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1997

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

stefgs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Te Koop 4 standaard aluminium velgen met band voor jeep yj en tj. € 95.- Ik krijg de foto's niet geüpload. Bij interesse mail of app ik de foto's Gr stef
  2. Ik zoek voor een '97 TJ een bruin (tan?)deurpaneel voor de passagiers zijde.(Full door) Ook zoek ik nog een de houder van koplamp links. (kunststof ringen waar ook de koplampverstelmotor in zit bevestigd.) MVG Stef.
  3. Ik zoek wel een lier maar 700 vind ik wat veel, of eigenlijk vind mijn vrouw dat te veel. Heb je wat meer info en misschien een paar foto's?
  4. Kameel, ik zie dat jij ook een '97 TJ rijd? Volgens mij zijn alle Europese modellen hier mee uitgevoerd. Bastings heb ik gebeld, had niets, maar bedankt voor het meedenken.
  5. Van mijn TJ van '97 is mijn koplampverstelmotor stuk en de kunstof ring waar de koplamp aan vast zit. Ik heb op de sloop gekeken welke verstelmotor op mijn jeep past. Maar nog niet veel succes gehad. Iemand een idee behalve de dealer? Als iemand ernog één heeft liggen of die kunststof ring dan hoor ik het graag.
  6. stefgs

    TJ automaat

    Mijn broer heeft een probleem met zijn automaatbak. Bij het schakelen van N naar D geeft dit een harde schok. (Hij schakelt bij verkeerslichten de bak in N ) Bij het file rijden moet hij constant bijremmen omdat de motor een (te)hoog toerental draait. Verder, als hij zijn 4 wiel hoog in en uitschakeld, lijkt het er op dat dit pas na 500/ 600 meter gebeurt. Het gaat om een TJ uit "98, lpg met 2 ton aan mijlen op de teller, automaat dus en de tussenbak is niet al te lang geleden gereviseerd.
  7. Ik heb een imitatie Hi Jack gekocht een Farm jack. Ik wil deze binnen in mijn TJ maken. Ik zal hem niet veel nodig hebben maar als ik hem buiten monteer dan is die verroest als ik hem nodig heb. Ik dacht zelf achterop de Rollbar. Op internet heb ik wel iets gevonden maar ik zou het liever zelf willen maken.Ik dacht zelf iets te maken van twee uitlaatklemmen? Iemand hier een idee??
  8. Volgens mij heb ik het probleem opgelost. Ik heb een aantal proefritjes gemaakt en het gestotter is nu over. Ik heb de lambda sonde verwisseld met die van mijn broer. Het vreemde is dat mijn sonde ongeveer 1 jaar oud is en nog geen 5000 km heeft gereden en die van mijn broer 11 jaar oud is en 150000 mijlen achter zijn kiezen heeft gehad. Mijn broers Jeep rijd prima met mijn sonde. Ik wil iedereen bedanken voor zijn reactie
  9. Ik heb de computer van mijn broers TJ in mijn TJ gezet. De check engine lampje ging direct branden. Accupolen losgehaald maar check engine bleef branden. Nu denken we dat mijn computer de foutcodes niet vasthoud. Bij de garage stond er in mijn computer geen foutcodes. In mijn broers computer die nu in mijn TJ zit komen drie foutcodes uit. p1899 p/n switch stuck in park gear P0743 Torque converter clutch selenoid trans relay circuits p0135 O2 sensor heater failure De eerste twee zijn denk van mijn broers TJ die gaan denk ik over een automaat en ik heb een handbak. De laatste is volgens mij de lamdasonde. Ik denk dat ik die eens ga vervangen. Als iemand nog een goed idee heeft dan hoor ik het graag. Gr Stef.
  10. Ik dacht in eerste instantie ook dat het de lambda sonde was. Maar hij doet het ook als hij warm is en volgens de garage is het dan niet de lambda sonde. Maar bedankt voor de tip ik verwissel de lamda sonde met die van mijn broers jeep. Gr
  11. Waar heb je die tweede handse computer gekocht? Gr
  12. Ik heb er geen foutcodes inzitten. Maar het kan geen kwaad om het te proberen. Ik heb van de garage begrepen dat meer mensen dit probleem hebben. Iemand op dit forum? Gr
  13. Dag Jeepers, Dit is mijn eerste post (of eigenlijk tweede met voorstellen) Ik heb een probleempje. Mijn TJ 4.0 uit '97 "stotterd" na ongeveer 150 meter, elke keer als ik hem gestart heb, Warm of koud. Dit duurt ongeveer 2 á 3 seconden daarna helemaal geen last meer. De auto is voor onderhoud weggeweest. Geen foutcodes. De garage denkt aan de computer. Ik wil nu proberen met de computer uit mijn broers TJ of ik dan het probleem houd. Eén van jullie een idee? Groeten Stef.
  14. stefgs

    Even Voorstellen..

    Dag mede Jeepers, Ik ben Stef en sinds een klein half jaar heb ik wederom een Jeep gekocht. Een groene 4.0 TJ uit '97. Uiteraard ben ik erg blij met mijn TJ maaar toch een vraagje zie Tj technisch forum. Groeten Stef.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...