Spring naar bijdragen

m-c

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1996

m-c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. begrijp ik het goed,als ik denk een l+r upper en een l+r lower nodig te hebben?
  2. hoi blazer73 bedankt voor de snelle reactie! ik ga de website eens bezoeken. zijn deze moeilijk te vervangen? mvg.
  3. volgende maand moet ik naar de autokeuring... laatste x heeft hij een opmerking gekregen voor de ophanging.het gaat over 4 draagarmen (2 vooraan en 2 achteraan). ik ken echter de benaming niet van deze armen is er iemand die mij de juiste benaming kan geven zodat ik kan beginnen zoeken op het net voor onderdelen,of als iemand weet op welke site ik terecht kan ben ik hem of haar zeeeer dankbaar! ik heb geprobeerd om enkele foto's te maken van hetgeen ik nodig heb. hoop dat ik me op deze manier duidelijker heb gemaakt. mvg
  4. is er iemand die me kan vertellen hoe ik die cpk sensor het best kan vervangen? ben er al van deze morgen aan bezig,maar geraak er met geen enkele sleutel bij.... heb ik hiervoor speciaal gereedschap nodig?
  5. de cpk sensor,waar vind ik die op de wagen? aan de accu heb ik ook al getwijfeld... wil iedereen nogmaals bedanken voor het meedenken en zoeken van het probleem! ik ben op dit forum al veel wijzer geworden dan in de garage!! mvg.
  6. ik ben van nieuwerkerken in belgie. ben al bij een garagist geweest, maar volgens hem is deze wagen(1996)nog niet voorzien om uit te lezen... het probleem van stilvallen had ik al 4 jaar geleden,maar toen deed hij dat ongeveer 3x per jaar. maar sinds afgelopen week,is het om de haverklap!eerst leek het altijd op hetzelfde toerental(1500/2000)maar nu heeft hij het ook op stationair toerental. ga je ermee naar de garage, dan doet hij het natuurlijk niet!ik wil de benzine pomp laten nakijken maar gaat men daar iets aan zien als het probleem op dat moment niet is? mvg.
  7. onze posts hebben elkaar gekruist... foutcode 11 ckp sensor waar vind ik die terug? moet ik deze vervangen,of kan ik hem nog kuisen? ik heb een automaat, heb al zitten zoeken maar vind deze sensor niet...
  8. ondertussen foutcodes geprobeerd op te schrijven... in volgorde van het aantal uit en aan gaan van het lampje check engine. 1x+2x 2x+3x 2x+2x 1x+4x 2x+7x 1x+1x 5x+5x kan je aan de hand van deze gegevens foutmeldingen ontcijferen? mvg.
  9. gisteren nog verder gezocht op internet... ben op een filmpje uitgekomen van youtube,daar zag je hoe een foutmelding kon uitgelezen worden door het knipperen van het check engine lampje...(dit model schrijft nog geen melding weg?) ik vind echter niets op internet terug van foutcodes,maar het zijn er heel wat waar hij melding van geeft. kan je me ier mee verder helpen? ik zal het aantal knipperen van het lampje hier posten. ik wil je alvast bedanken voor het reageren op dit topic! mvg.
  10. ik ben ook wel benieuwd nu, omdat wij met een gelijkaardig probleem zitten groetjes mc
  11. hallo, we hebben al geruime tijd dat onze grand cherokee stil valt tijdens het rijden. gisteren wou hij zelfs niet meer starten ! na een paar pogingen ging hij dan toch aan de gang. kan iemand ons helpen, want het plezier om met deze wagen te rijden,gaat er bij mij vanaf
×
×
  • Nieuwe aanmaken...