Spring naar bijdragen

4x4 clubs stellen zich voor


87wrangler
 Share

Recommended Posts

De topictitel zegt het al: dit is de plaats voor 4x4 clubs en verenigingen om zich voor te stellen!

Vaak wordt er door (nieuwe) members gevraagd naar clubs cq verenigingen waar ze de 4x4 sport kunnen beoefenen danwel er van kunnen proeven: Dit is dus het topic waar dan daar verwezen moet gaan worden.

Voor clubs en verenigingen is het dus van groot belang om hier vermeld te staan...

Zorrug dat je erbij staat!!! ;)

( Posten is hier natuurlijk alleen toegestaan voor bestuursleden/commissieleden van de betreffende club's/verenigingen....)

Vermeld eventueel de kosten van een lidmaatschap en van evenementen voor leden/niet leden, alsmede contactadressen en een link.

Een logo en 1 á 2 foto's fleuren de boel trouwens best mooi op... :P

(oja.. alle overige postjes worden resoluut verwijderd!)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...

4x4 "de Veluwe"

WIE ZIJN WIJ

Mogen wij ons even aan u voorstellen? Wij zijn 4x4 "DE VELUWE", een vereniging van bezitters van een vierwielaangedreven auto. Wat is daar anders aan dan een gewone auto? Anders dan gewone auto's, die alleen voor- of achterwielaandrijving hebben, kunnen onze voertuigen beschikken over aandrijving op alle vier de wielen, wat onze auto's zeer geschikt maakt om te kunnen rijden onder de meest zware omstandigheden. Modder, zand, water; onze wagens hebben er, mits goed gebruikt, geen enkele moeite mee. Dat maakt de vierwielaangedreven auto zeer geschikt voor het beoefenen van onze sport. Onze vereniging is in 1987 opgericht en heeft + 100 leden uit het gehele land. Wij hebben officiële statuten en zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 40095022.

WAT DOEN WIJ

Voor onze leden organiseren wij (technische commissie en bestuur van de vereniging) diverse keren per jaar een evenement.

Waaruit bestaat zo'n evenement? Dit varieert van toertochten, trials, nachtritten, GPS-ritten, tot bijvoorbeeld jaarlijks een weekend samen weg naar het buitenland.

Laat ons even uitleggen wat één en ander inhoudt;

Toertocht

Het rijden van een van tevoren uitgezette route met behulp van een routebeschrijving (zoals bv. bol-pijl-systeem).

Trials

Het met zo min mogelijk aantal strafpunten afleggen van een uitgevlagd parcours met steile beklimmingen en dito afdalingen, zwaar zand en/of modder. Dit is ook voor gewone “standaard”4x4 auto’s goed te doen. Deze trials rijden we niet "op tijd", maar puur op behendigheid.

Nachtrit

In november organiseren we de jaarlijkse nachtrit: Een bol-pijl rit over de donkere Veluwe, met ergens onderweg een kom soep en een speelterrein.

Weekends

Jaarlijks gaan we één of meerdere weekeind(en) naar België of Duitsland.

GPS-rit

Deze ritten worden met behulp van GPS-coördinaten gereden. Voor mensen die geen GPS hebben , wordt deze tijdens zo’n rit tegen een kleine vergoeding beschikbaar gesteld (vooraf aangeven!) Voordat u begint met deze rit, staan wij natuurlijk altijd te uwer beschikking voor een volledige en uitgebreide uitleg.

img_8822.jpgimg_8764.jpgfoto0006.jpgfoto0011.jpgfoto020.jpgfoto013.jpg

Contact opnemen of meer info ??

www.4x4develuwe.nl

e-mail

Telefoonnummer: 0341-556014 tussen 19.00 en 21.00 uur (ma t/m vrij)

Tot snel!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...

4x4 Mud Bull

De vrienden van Van Beelen Auto’s / 4x4 Katwijk hebben zich verenigd onder de naam 4x4 Mud Bull. Vanuit deze vrienden is het idee ontstaan om doormiddel van één informatie punt de berichten, mededelingen en komende uitstapjes bekend te maken. WWW.MUDBULL.NL

Wat we doen is veel modder plezier maken en geregeld in het jaar maken we diverse uitstapjes. Dit jaar Exclusief! De 4x4Offroad Trial!

Verder kun je ons bezichtigen op onze galary.

Tot ziens!

4x4 Mud Bull

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 year later...

                                                  4x4 Het Noorden



Wij zijn een vereniging die zich ten doel stelt het organiseren van evenementen voor 4x4 aangedreven voertuigen. Hierbij ligt de nadruk op voertuigbeheersing en niet op snelheid. Alle merken 4x4's zijn bij ons welkom. Het merk Jeep is de oorsprong van onze vereniging en is ruim vertegewoordigd.



Zoals de naam reeds zegt opereert onze vereniging in het Noorden van Nederland, met name in Friesland, Groningen en Drenthe maar we hebben ook leden uit andere delen van Nederland. De vereniging heeft leden die minimaal 18 jaar zijn. In verband met de locaties die we gebruiken is het ledenaantal gemaximeerd op 250 actieve leden.

 

 

 

Voor 2009 kost een lidmaatschap 75 euro en eenmalig 12,50 inschrijfgeld. Er zijn voor gewone evenementen dan geen bijkomende kosten.

 

 

 

 

 

De evenementen die we organiseren zijn in principe bedoeld voor leden. Een beperkt aantal evenementen zijn ook toegankelijk voor niet leden als daarvoor genoef ruimte aanwezig is. De meeste evenementen vinden in het Noorden van Nederland plaats, we proberen minimaal een keer per jaar een meerdaags buitenland evenement te organiseren.



Tot voor kort waren we in staat om jaarlijksde beroemde nacht van 4x4 Het Noorden verdeeld over meerdere terreinen te organiseren. Helaas is dat niet nu door gebrek aan geschikte locaties niet mogelijk. Zodra dit weer mogelijk is zal deze nachtrit weer georganiseerd worden.

 

 

 

 

 

Om de evenementen te organiseren hebben we een evenementen commissie. Deze commissie zorgt dat op de evenementen routes worden uitgezet, gevaarlijke of kwetsbare plaatsen worden afgezet en beschermd en staat de leden met raad en daad bij, samen met materieelbeheer, transport van de cateringwagen en het opzetten van de verenigingstent is de E.C. het fel kloppende hart van de vereniging.



De leden hebben onderling een gedragscode afgesproken, deze ligt besloten in ons algemeen reglement. De rode draad die hierin is veiligheid voor jezelf, medeleden, omstanders en de natuur. De vereniging onderschrijft de groene code van het FNTC.

 

 

 

 

 

Op de evenementen word onze eigen catering ingezet waar koffie, frisdrank en onze bekende MUDburgers kunnen worden gekocht. Deze catering vormt het middelpunt van onze evenementen.



Met een oplage van ca. 300 geven we 3 keer per jaar het full-color verenigingsblad de Mudinfo uit, hierin worden de evenementen en leuke verhalen beschreven door middel van foto’s en tekst, wordt het de jaar agenda bijgehouden en worden onze sponsors met hun advertenties onder de aandacht gebracht.



Naast dit medium is onze website belangrijk binnen onze vereniging. De communicatie binnen het bestuur en tussen het bestuur en de leden moet voor een belangrijk deel via deze site worden verzorgd.

 

 

 

 


Kijk voor meer informatie op de website van:
4x4hetnoorden

Wil meer informatie dan kan je mij natuurlijk ook persoonlijk mailen

voorzitter@4x4hetnoorden.nl

Theo van de Lustgraaf

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 years later...

Stichting Twente Offroad

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Stichting Twente Offroad.

Een organisatie die bestaat uit 8 bestuursleden, en een organisatie die zich inzet voor evenementen in binnen en buitenland.

Zo zijn wij een aantal jaar geleden begonnen met evenementen te organiseren in Furstenau. (De begintijd van FurstenForest)

Hier waren zoveel positieve reacties op dat we graag meerdere evenementen wilden organiseren om mensen tevreden te houden.

Zo organiseren we ondertussen jaarlijks meerdere roadbookritten (2x Twente waarvan 1x nachtrit, Achterhoek, 2x Drenthe), Organiseren we dagen naar terreinen in binnen en buitenland (FurstenForest , Baggerpark etc.) en plannen we jaarlijks ook 2 weekenden weg. (1x FurstenForest, 1x Mammut).

Tevens zijn we bezig met een eigen terrein in Hengelo (ov). Hier is in 2011 al eenmaal het NK Trial gereden, en deze zal in 2012 ook nog een keer verreden worden.

Hoe de toekomst van dit terrein er uit ziet weten we zelf nog niet, en zijn we druk mee bezig.

Wij zijn een Stichting en dat betekend dat we geen leden hebben. Iedere geinteresseerde kan mee naar evenementen van Twente Offroad.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website, facebook of twitter.

Hierop staan uiteraard onze contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

Stichting Twente Offroad.

226769_145099525563310_145099362229993_287404_291269_n.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 year later...

The Original Jeep Owners Club  O.J.O.C.


The Original Jeep Owners Club is een club die het rijden en het in stand houden van de Original Jeep centraal stelt. Het is een Nederlandse club met inmiddels meer dan 300 leden, waarvan een deel uit diverse landen vanuit Europa komt.


Door The Original Jeep Owners Club worden per jaar een aantal evenementen georganiseerd in binnen- en buitenland. We beginnen ieder jaar met een nieuwjaarsreceptie (waaraan de ledenvergadering verbonden zit). Verder volgen er 2

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...