Jump to content

Dutch Jeep Camp 25-28 september 2020


Recommended Posts

UItnodiging

JeepCamp
Dutch JeepCamp 2020

eDJC2019V23

Beste Jeepers,

Op dit moment staan de lichten nog op groen om ons Dutch Jeep Camp door te laten gaan! 

Van vrijdag 25 tot en met maandag 28 september.

We gaan daarom binnenkort starten met de inschrijvingen. Zoals ook in voorgaande jaren moet je er snel bijzijn om een blokhut te kunnen huren tijdens het DJC. Vandaar dat we op een bepaald tijdstip starten met de inschrijving voor het evenement en voor een blokhut. Wat een blokhut betreft, wie het eerst komt ,het eerst maalt. En op is op. Wel moet je gaan voor de 3 nachten van het DJC, vrijdag-, zaterdag en zondagnacht.

Let op!! Alleen JCN-leden kunnen zich inschrijven!!

mafstandv3We starten de inschrijving op maandag 17 augustus om 20:00 uur.

Het blijven voorlopig nog onzekere tijden met het Corona virus. Uiteraard geldt dat je bij verschijnselen van het Corona virus thuis blijft. Uiteraard geldt dit ook voor je medepassagiers. Wat de betaling betreft voor dit evenement (zoals gebruikelijk bij inschrijving betalen), bij ziekte krijg je je geld terug. Dit hebben we ook geregeld voor de huur van de blokhutten. En het programma kan worden aangepast als daar i.v.m. het Corona virus aanleiding voor is. De inschrijving is alleen voor leden en we hanteren ook een maximaal aantal Jeeps van 150 om ook het aantal deelnemers daarmee te beperken in deze lastige tijden. 

We gaan er voor om een zo uitgebreid Jeep evenement neer te zetten. We hebben uiteraard heel Sportlandgoed weer tot onze beschikking. Daarnaast hebben op de zaterdag het 4*4 terrein in Meppen er bij gehuurd. Zoals bekend hebben we veel routes in de mooie Drentse omgeving. Het Concours ‘d Elegance is er ook weer bij (dus bereid je voor). De zaterdag hebben we weer ons gezamenlijke buffet (is in de prijs inbegrepen). Gelukkig kunnen we alles met inachtneming van de 1,5 meter regel op het Sportlandgoed organiseren. Het succes hangt dus alleen af van de discipline om ons aan de regels te houden!

De kosten voor dit evenement bedragen € 195 per Jeep, gebaseerd op 2 volwassenen. Naast deelname aan alle activiteiten, zit daar ook het overnachten op de camping bij in en het eten op zaterdagavond (Finger-Food). Per extra volwassene wordt € 40 in rekening gebracht en per kind (4 - 15 jaar) zijn de kosten voor dit weekend € 20. De Blokhutten moeten, tegen een sterk gereduceerd tarief, voor dit weekend (€180) bij het Sportlandgoed worden afgerekend (normaal €82,50 per nacht). Voor een hond moet er voor het hele weekend € 10 worden betaald.

Denk er aan, 17 augustus om 20:00 uur start die inschrijving.

Graag tot op het Dutch Jeep Camp,

Namens de organisatie,
Ronald Ligteringen

Edited by wimvan hezik
Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Ik ben niet echt lid. Zit hier alleen op het forum. Maar er zit een max aan begrijp ik? Ik heb ook geen idee waar je kan opgeven voor dit of meer info kan krijgen. Als het via facebook is dat heb ik niet😁

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...