Jump to content

Vertraging bij startmoter van 86er Grand Wagoneer


Recommended Posts

Goedemiddag,

als ik mijn Wagoneer wil starten lijkt het soms even te duren voordat de startmotor gaat draaien, 1 a 2 seconden. Bovendien soms als ik heb gereden en vervolgens de motor uitzet om bijvoorbeeld de garagedeur te openen, als ik vervolgens weer wil starten gebeurd er soms niets. Ik moet dan even schakelen, van P naar N of D en weer terug, en dan doet de startmotor het wel. Waar ligt dit aan? Is dit het startrelais of de startmotor? Graag een tip. Groeten, Gustave

Link to post
Share on other sites

Niet starten en dan weer wel nadat je de shifter hebt verzet ligt waarschijnlijk aan de NSS (neutral safety switch) Deze onderbreekt het startcircuit in alle standen behalve in neutraal.

Stekkertje los of de schakelaar is aan het overlijden.

Link to post
Share on other sites

Zit de NSS ergens rechts op de versnellingsbak? Dan denk ik dat er iets van een kabelbreuk is. Is een heel gammel snoertje. Dank voor de tip! Je hebt me al een paar keer geholpen. Als ik iets terug kan doen, graag! Grtn, Gustave

Link to post
Share on other sites

Hij zit inderdaad op de versnellingsbak. Geen idee wat voor bak er bij jou onder zit.... bij de TF727/999 zit hij links.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...