Spring naar bijdragen

Deathwhobble


Recommended Posts

De banden vervangen voor Toyo (ziet er wel een stuk minder bruut uit) en hij rijdt als nooit tevoren.

Toch nog eens een paar artikelen opgezocht en oa deze gevonden, zie mn punt 3: https://www.thurenfabrication.com/tech/death-wobble-in-depth.html

BFG's waren wel zeer onregelmatig en scheef afgesleten (camber wear)

camber.png

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 28/4/2020 om 2:58 PM zei Masis:

Spacers kunnen geen oorzaak zijn van death wobble, wel kunnen ze het effect versterken van death wobble als er al ergens speling zit. Net als de stuurdemper, een stuurdemper kan niet de oorzaak zijn van death wobble, wel kan een goede of 2e stuurdemper de death wobble verdoezelen. Toch zal er ergens speling moeten zitten. Kijk even of de boutgat van je trackbar aan de aszijde niet 'uitgevreten' is, waardoor de bout toch iets meer ruimte krijgt. Is een bekend probleem op de ZJ.

Stuurhuis zelf heeft geen speling? En inderdaad even alle stuurkogels goed nakijken op speling door iemand in de wagen te laten draaien aan het stuur en zelf alle kogels te voelen.

stuurhuis heeft wel speling btw, zit net een nieuwe in van ACDELCO geloof ik, kan ook Clown zijn. als ik mn stuur kort heen en weer beweeg zie je dat de as wat "wiebelt". scheelt nauwelijks tot niets met degene die er af komt. dacht dat dat in zeker zin wel normaal was eigenlijk maar dat zal wel niet. maar goed geen DW meer gehad. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het besluit om spoorverbreders te monteren moet goed worden overwogen omdat het niet altijd louter voordelen met zich meebrengt. Automobilisten moeten zich ervan bewust zijn dat spoorverbreders de ophangingswaarden volledig veranderen. In de praktijk blijkt dat deze veranderingen niet altijd positief zijn.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...