Spring naar bijdragen

Nieuwe Scrambler in Nederland


Jazzy
 Share

Recommended Posts

Ik realiseer me dat ik al een tijdje niet van me heb laten horen, excuses daarvoor. :) Kwam vorige week nog een blauwe CJ7 met een vouwwagen tegen in Putten, misschien iemand van hier. Was de eerste keer dat mijn dochter met de Scrambler reed en ze zat de hele tijd met een smile van oor tot oor. En zelf genieten we ook met volle teugen van de Jeep, merk dat ik nog vaker de Jeep pak dan de Porsche als we een stukje gaan toeren of zelfs gewoon een boodschapje doen. Echt heerlijk gewoon!

Het rijden zelf is ook een stuk prettiger nu de auto bij Jordi Houtkamp van US Autoservice geweest is. De carburateur was al een drama en na mijn eigen "reparatie" wilde de 4.2 al helemaal niet meer lekker lopen. Jordi heeft het hele Californische emissiesysteem verwijderd, een andere/betere BBD carburateur gemonteerd en nog wat ander klein onderhoud. Het blok loopt nu als een zonnetje, zo rustig als het maar kan en pakt perfect op vanuit lage toeren.

De auto is inmiddels te koop maar ik betrap me er op dat ik nog steeds geen advertentie aangemaakt heb. Rationeel gezien moet ik de auto echt verkopen, ik heb teveel auto's en wil op termijn liever een Jeep die ik kan misbruiken in het terrein. Maar zo lang hij er nog staat maak ik er flink gebruik van. Schijnt dat het dit weekend lekker weer wordt, steek even je hand op als ik je tegen kom. :)  

20200628_124005322_iOS.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 8 months later...

Het heeft even geduurt maar vanmorgen heb ik de Scrambler voor de laatste keer uit de stalling gehaald. Het kenteken is uitgevoerd en aanstaande maandag vertrekt hij naar Duitsland.

 

Dat betekent voor mij voorlopig het einde van de Jeep community. Op termijn gaat er zeker weer iets voor offroad terug komen, maar dat zou ook een G-klasse of Vitara oid. kunnen zijn. We zullen zien. In ieder geval iedereen bedankt!

20210403_083721564_iOS.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...