Spring naar bijdragen

Aftermarket Angel Eyes GC WJ


Beurstel
 Share

Recommended Posts

Goedemorgen,

De originele koplampen van onze GC WJ (99) hebben binnenkort weer eens een polijstbeurtje nodig. Ook zit er een scheurtje in één van de lampen.

Leek me een goed moment om deze te vervangen door "angel eyes" zoals deze https://www.carstyle.nl/koplampen-angel-eyes-chrysler-cherokee-wj-1999-2005-chrome-2000418.html?channable=e41671.MjAwMDQxODAy&gclid=Cj0KCQjwrfvsBRD7ARIsAKuDvMNdSVmqPVKe7z2d7hhICkVq3F55PY4l7VbycVXDiO2xQNKMXccJbHoaAkJ_EALw_wcB

 

of deze

https://www.ebay.com/itm/For-99-04-Jeep-Grand-Cherokee-WJ-Black-Halo-Angel-Eye-Headlights-LED-Tail-Lights-/172318960196

 

Hebben mensen hier ervaring daarmee? En is dit een kwestie van plug&play of komt er meer bij kijken? 

Tweede link biedt ook optie van LED tail lights. Daar wordt hier ook over gesproken https://www.jeepgarage.org/threads/led-taillights-for-wj.58178/ zou plug & play zijn, iemand daar ervaring mee?

 

Bedankt alvast. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Die tweede link (Ebay) heeft Amerikaanse connectoren (9005/9006), dus die zullen niet één-op-één op jouw H1/H7 connector passen.

Daarnaast zal de boordcomputer gaan mopperen over kapotte lampjes wanneer je LED's gebruikt op een plek waar in jouw auto een gloeilamp zat. Daar moet je dan weer een load resistor plaatsen om de computer te laten denken dat er een werkende gloeilamp aanwezig is.

Over achterlicht units: In de US hebben ze geen mistachterlichten (althans niet op de ZJ) en jouw auto is van na 1995, dus die moet een mistachterlicht hebben. Het zou dus kunnen dat je (officieel) helemaal niet met die achterlicht units mag rijden hier.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Thanks!

Wat ik nog niet had vermeld: de WJ van ons is origineel VS. H1 en H7 heeft ie dus niet, wel HB3a en HB4a etc. Dus dat zou bij die lampen met die connectoren wel goed komen?

Achterlichten is wel een probleem. Mislicht is nu ingebouwd in achterlicht, zit losse schakelaar op dashboard. Daar ga ik nog eens over nadenken! 

Foutmelding LED had ik al aan gedacht, terechte kanttekening wel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 6 months later...

Inmiddels tijdje verder, nog niet van gekomen maar één van deze gaat het worden https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=For+99-04+Jeep+Grand+Cherokee+WJ+Black+Halo+Angel+Eye+Headlights&_sacat=0

Zoals vermeld is de WJ import uit de VS, dus ik verwacht daar geen problemen ivm H1 H7 want dat zit er niet in. Zie ik daar iets over het hoofd? Foutmeldingen m.b.t. verlichting kent mijn WJ verder niet. Of deze alarmeringen zaten er niet op, of deze zijn erafgehaald. Ik denk het laatste, want als ik geen autogordel om heb, gaat er ook geen alarm. Wel als ik de richtingaanwijzer lang aanheb 🙂 LED zou dan geen probleem moeten zijn. 

Is er iemand met ervaring met dit soort after market koplampen bij de WJ of een andere Jeep?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...