Spring naar bijdragen
Adebisi

Wiring Harness, deuren en klep XJ '97

Recommended Posts

Ik heb misschien ergens een draadbreuk die eens per jaar sporadisch terugkomt 😄. Ik heb alle kapotte draden in de "wiring harnesses" van de deuren en klep al een keer her-soldeert en doorgemeten, cv control units vervangen maar er zit nog steeds iets niet helemaal goed. Mijn voeten belichting bij de pedalen flikkert ook af en toe een beetje met de deur open, daarom vermoed ik nog steeds de deur kabels. Nu zou ik graag deze willen vervangen om het uit te sluiten dat het in de draden zit. Mijn XJ is van '97, ik kan ze wel van 94-96 vinden maar niet van ´97, heeft er iemand een idee of dit bestaat?

En ipv een draadbreuk dat het centrale slot af en toe maar ook icm de airco niet meer doet functioneren, kan dit ook te maken hebben met de Ignition Starter Relay of de Switch?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Nog een tip.... om de een of andere reden vond Jeep het een goed idee om een kabelboom onder de vloerbedekking bij de pedalen van de dorpel naar de tunnel te maken. Heb al eens meegemaakt dat de mantel daarvan beschadigd was......

Succes, siert.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Nog even een update: Alle kabels goed bekeken en ook doorgemeten, maar ik kon helaas niks vinden. Alles werkt weer weer als vanouds dus het is ook lastig nu de fout te vinden als ik ze doormeet. Ik ga nog wel preventief de Ignition Starter relay en switch vervangen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×